Ki a kedvenc dumaszínházas humoristátok?
Sajnos miután Hofi után támadt egy űr, jött pár hantás, akikről azt hittem hátha felpezsdítik a humor világát ismét az országban. Az első egy-két előadása még tetszett is KAP-nak és Hadházynak. Aztán kiderült, hogy ez az egész műfaj egy szedett-vedett hantázás, mint amit az óvodás gyerekek csinálnak a játszótéren egymás között.
Mára az egész "stand-up" műfajból kiábrándultam, mert:
- a közönségnek poén, hogy egy jókorát káromkodik az előadó
- az előadó összevissza vált a témák között, ami épp eszibe jut (jól van az nektek úgyis)
- nincs forgatókönyv, dramaturg, se rendezés, csak egy Majka szintű haknizás
Az első okkal kapcsolatban mondta azt anno Hofi a humorával kapcsolatban, hogy "van az a szint amit mindenki megért, de odáig nem fogok lesüllyedni". No ezek a hantások pont ott mozognak sajnos, Kiss Ádámmal az élen.
KAP-ot egyébként tehetségesnek tartottam, anno ELTE-n előadást is tartott nekünk, és nagyon rendes oktató volt. Aztán vett egy ilyen irányt, és miután nincs érdemi visszacsatolása, lejtmenetbe kapcsolt ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!