Ha kérhetnétek egy autogramot és/vagy közös fényképet egy híres emberrel, de csakis eggyel, ki lenne az és miért?
A legtöbb kedvencemmel ez már szerencsére megadatott, de bármelyik - általam kedvelt és nagyra tartott - színésszel szívesen találkoznék.
A legkedvesebb színészem Ben Whishaw, vele többször volt már szerencsém beszélni, egyszer közös képet is csináltunk (nem vagyok az a nagy fényképezős amúgy, erre is a barátaim vettek rá, én magamtól a fotót amikor csak lehet, kihagyom...) meg autogramom is van, de vele bármikor találkoznék újra.
Benedict Cumberbatch-et is nagyon szeretem, vele pl. még nem találkoztam. Szóval, ha csak egyet lehet mondani, akkor talán ő.
Illetve amerikaiak közül nagyon különleges embernek gondolom Matthew Gray Gublert. Vele beszélgetni szeretnék nagyon, mert lenyűgöz az egész hozzáállása a világhoz.
Mivel a feltevésben nem szerepel, hogy "élő", ezért én Charles Darwin-t választom.
Ő valóban hìres személy és olyan miatt lett hìres ami maradandó és az emberiséget előrébb viszi mérföldekkek. Nem úgy mint egy celeb, sztár stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!