Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kik azok a hírességek, akik...

Kik azok a hírességek, akik Los Angelesben élnek?

Figyelt kérdés

Kedvenc színész,színésznő,énekes,énekesnő vagy valaki,akit szívesen nézel vagy hallgatsz és ott él vagy legalább egy háza vagy lakása van ott...

Ohh és itt nem Brad Pittre,meg George Clooneyra és hasonlókra gonolok,hanem konkrétan a te kedvencedre...

2010. júl. 30. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
selena gomez , miley, Ashley tisdale, britney,jonas
2010. júl. 30. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:

Mindannyian? :D

Köszi,ezt nem tudtam :D

Már csak az lenne a vicces,ha egy kerületben vagy utcában laknának :D

Még egyszer köszi :D

2010. júl. 30. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Adam Lambert:D
2010. júl. 31. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
A sztárok nagy része ott lakik, mert ott van a sztárnegyed :D
2010. júl. 31. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Ha elolvastad volna az egészet,akkor tudnád a kérdés lényegét...

Nem azt kérdeztem,kik élnek ott,hanem azt,hogy kik azok,akiket te kedvellsz közülök....Kik azok a hírességek,akiket kedvellsz és ott élnek vagy éltek....

2010. aug. 1. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Jeff Dunham:)
2010. aug. 17. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Tom Cruise - mikor kicsi voltam a Cocktail volt a kedvencem; nyaron a gyerekeivel gorkorizott a parton

Kiefer Shuterland - tettszik a mely hangja, vele a bank automatanal futottam ossze

Christian Bale - a minap a penztarnal igen csapzott volt a haja, viszont eddig o alakitotta a legjobb Batman-t

Seal - mikor fotozkodni akartunk vele az Apple boltban, bunkon elzavart minket :( A Crazy viszont mai napig az egyik legjobb notaja

Leonardo di Caprio – az anyukajanak vett egy Magyar Vizslat :)

Keanu Reeves – a fekete Porsche-jat mindenhol latni, mondjuk o most pont Pesten van

Pete Sampras – megrazhattam a kezet miutan anno Agassit elverte Wimbledon-ban

2011. márc. 4. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!