Kik azok a hírességek, akik Los Angelesben élnek?
Kedvenc színész,színésznő,énekes,énekesnő vagy valaki,akit szívesen nézel vagy hallgatsz és ott él vagy legalább egy háza vagy lakása van ott...
Ohh és itt nem Brad Pittre,meg George Clooneyra és hasonlókra gonolok,hanem konkrétan a te kedvencedre...
Mindannyian? :D
Köszi,ezt nem tudtam :D
Már csak az lenne a vicces,ha egy kerületben vagy utcában laknának :D
Még egyszer köszi :D
Ha elolvastad volna az egészet,akkor tudnád a kérdés lényegét...
Nem azt kérdeztem,kik élnek ott,hanem azt,hogy kik azok,akiket te kedvellsz közülök....Kik azok a hírességek,akiket kedvellsz és ott élnek vagy éltek....
Tom Cruise - mikor kicsi voltam a Cocktail volt a kedvencem; nyaron a gyerekeivel gorkorizott a parton
Kiefer Shuterland - tettszik a mely hangja, vele a bank automatanal futottam ossze
Christian Bale - a minap a penztarnal igen csapzott volt a haja, viszont eddig o alakitotta a legjobb Batman-t
Seal - mikor fotozkodni akartunk vele az Apple boltban, bunkon elzavart minket :( A Crazy viszont mai napig az egyik legjobb notaja
Leonardo di Caprio – az anyukajanak vett egy Magyar Vizslat :)
Keanu Reeves – a fekete Porsche-jat mindenhol latni, mondjuk o most pont Pesten van
Pete Sampras – megrazhattam a kezet miutan anno Agassit elverte Wimbledon-ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!