Justin Bieber sokak szerint egy nagy b*zi, ugye..?
Sziasztok!
Csak azért ezt a címet írtam ki mert tudtam,akkor sokan ide fogtok kattintani...
Nem csak Justinról szól ez a dolog.. Egyáltalán az emberek felfogásáról..
Azért Justint írtam ki,mert sokan b*uzizzátok stb.
n úgy voltam vele h utáltam Selena Gomezt.. Pedig nemis ismertem/ismerem. Aztán magamba néztem,hogy milyen szánalmas vagyok! Utálok egy embert..Akit nem is ismerek..
Minden híres embernek csak azt az oldalát "ismerjük" amit a bulvár sajtó,újságok mondanak róluk. Persze,van olyan hogy nem szimpatikus a kinézete vagy ahogyan énekel vagy színészkedik..De sokszor nem a külső,hanem a belső számít ;)
www.youtube.com/watch?v=aY6YK7KI9FU&feature=related
tessék itt egy videó..szerintem egészen elgondolkodtató!
Akinek van szíve,az megérti,aki nem érti meg és továbbra is számára ismeretlen embereket utál,azt meg csak sajnálni tudom hogy ilyen kevés érzelemmel áldotta meg az ég!

Nem az egyént utálják az emberek, hanem a sztárocskáknak kikiáltott emberek köré épült iparágat, médiafelhajtást. Azt, hogyha fingik egyet pl. Selena Gomez, Lady Gaga, Paris Hilton, vagy Justin B. vagy akárki akkor már tele van vele az újság, tv, stb.
Zeneileg meg mindegyik olyan egyforma mint 2 tojás.
A 10-en éves lányoknak szól az egész tudom, de azért lehetne igényesebb is.
Jó Paris Hilton más tészta...
Ő télleg semmit nem csinál :D Piál bulizik címlapokon pózol..
Ő bele született a sztárságba mert ő alap gazdag volt..
Justin nem volt az..Selena sem és Miley sem.
És kedves első,nem Justin védem ezzel..
Hanem egyáltalán ezt az utálom dolgot!

Én azért nem bírom őket (nem utálom, csak nem bírom) mert túl szerencsések, és állandóan sajnáltatják magukat, hogy nem könnyű ám sztárnak lenni... Ugyanígy születhettek volna afrikai éhező családba is :S És náluk 1000x nagyobb tehetségeknek pedig nincs lehetőségük kitörni :S
Pl azt hallottam (nemtom mennyire igaz) hogy Miley 5,5 millió forintot költött a póthajára :S na most vki meg beteg és nincs pénze kezelésre :S
Híresek,gazdagok költsék a pénzüket ahogy tudják,engem nem zavar! Nem sajnálom tőlük!
És télleg nem könnyű sztárnak lenni,mi nem tudhatjuk mert nem vagyunk azok!
Nem mondom hogy most értük kell imádkozni esténéknt.. De az sem igaz hogy túl könnyű az életük és kiszolgáltatottak!
Mert mindig elvárják hogy mosolyogjanak.. Rólam millió egy sz@r kép készült már.. Róluk ha kettő készül mármindenki kivan akadva.
Meg a sok rosszindulatú pletyka és hazugság ami egyeseknek a karrierjüket teszi tönkre.
Az utóbbi mondatomra Michael Jackson a legjobb példa.
Az egészségét és a karrierjét egy kamu tette tönkre.
Hogy ő kisfiúkat rontott meg.. Ezt nagy dobra verték..
De azt,hogy MJ halála után,az akkor még kisfiú (mostmár felnőtt) bevallotta a bíróság előtt hogy édesapja kényszerítette hogy ezt kell hazudnia.. Na erről már kevés ember tud.
Ezt nem kell elhíresztelni,viszont az h MJ pedo azt ötbb éven át el tudta adni a sajtó...

De Jackson azért letett valami az asztalra ám...
Justinka csak egy babaarcú gyerek.

Amíg élt Michael Jackson mindenki nagyívben le..arta, meghalt egyből mindenki MJ fan lett. Kit érdekel a Michael Jackson is? Sajnálom mert meghalt, de szánalmas hogy egyesek úgy védik mintha annyira ismerték volna.
Nem könnyű sztárnak lenni? Menj árkot ásni apukám havi 60.000-ért, na az a nem könnyű. Elmennek egy reggeli műsorba, félóráig mosolyognak meg bólogatnak aztán kapják a félmilliós meg 2-3 százezer forintos fizetéseket. Ennyiér szted kit érdekel hogy rólam milyen kép készül? De lemerem fogadni hogy életedben nem dolgoztál még, talán 16 éves sem vagy. Majd egy 5 év múlva vélekedj így ezekről az emberekről. Sajnálni nem sajnálom én sem, csak legalább akkor tehetségeseknek adják. Ő neki, már most annyi a fizetése, amennyit te lehet egész életedben nem keresel meg. Szted hol érdekli hogy ő róla milyen kép készül? Te azt gondolod hogy mosolyogni olyan hejj de nehéz dolog? Meg mert jönnek a paparazzik? Annyi pénzért kit érdekel hogy ki lohol utánam.

Én is írtam már ki egy hasonló kérdést kb.fél éve vagy kicsit kevesebb ideje.
Én sem értem.Az ég világon semmit sem tudtok róla,csak annyit amennyit az újság mond.-.-"
SPről sem,Justinról sem,Selenáról sem,senkiről sem.
Én egyiket sem szeretem,de!
SP sztem tök normális ember.bezsléget rajongókkal msn-en, tök közvetlen,stb
Justin meg sztem élőben tényleg rendes srác lehet.Sajnos nem tudtam megnézni a viván a naplóját,pedig kíváncsi lettem volna rá[valaki nem tudja hol tudnám megnézni?:)]
de az egyik brtnm aki egyáltalán nm szereti Justint azt mondta[még ő is],hogy tök átlagos gyerek.És egyáltalán nem b*zi-.-":D
SElena gomezről nem sokat,tudok de azis tök átlag csaj.
nem értem azokat az embereket akik búzáznak.
istenem justin öltözködése a mai divat tükörképe.-.-"
szóval én ezzel csak ugyanazt akarom mondani mint amit te leírtál a kérdésed alatt,csak sajnos az a baj,hogy sokan még ezektől a tényektől függetlenül is b*ziznak tovább.Gondolom részben mert irigyek is.de mindegy is.sajnos a mai világ egy elég gondosz világ.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!