Te ott voltál, láttad, hogy veri? Ha nem akkor meg ne írj ilyet mert ez rágalmazás!
2020. máj. 14. 10:48
23/49 anonim válasza:
Én elhiszem hogy így történt. Már a megjelenése is ijesztő ennek az embernek.Amúgy meg ha nem lenne igaz, akkor ez híres videós mért nem tesz feljelentést becsület sértésért?Nem ő inkább törölteti a videót, de mindegy mert újból föltették.Ki fognak itt még derülni dolgok szerintem aztán megy a süllyesztőbe ahova való.
2020. máj. 15. 14:56
24/49 anonim válasza:
Bíróságra lesz viszi az ügyet majd ott döntés születik.
2020. máj. 15. 15:09
25/49 anonim válasza:
24
Ki Hörpi? Életében nem jelentett még fel senkit, amikor legutóbb fenyegetőzött őt jelentették fel adócsalás miatt és meg is büntették. Csak a szája jár a kis csövesnek.
2020. máj. 15. 15:11
26/49 anonim válasza:
25. Ja Herby, de ha bukja a pert akkor nagyon csúnyán befogja szopni, és az utolsó pár ember is kiáll mellőle.
2020. máj. 15. 15:51
27/49 anonim válasza:
Vagy az egészet megrendezték a nézettségért. Most biztos sokan visszanézik a régi videóit. Azokból is összejön jó sok megtekintés. A Youtube ugyanaz a szemfényvesztés mint a tévé.
2020. máj. 16. 00:24
28/49 anonim válasza:
Dia sosem volt Herby párja!
Nekem régebben mesélt dolgokat, csak élősködött rajtuk a "youtuber".
Egyébként durva hogy most mennyi minden kiderült, bár korábban is sokszor említette hogy ittasan terrorizálta őt.
2020. máj. 16. 09:51
29/49 anonim válasza:
Dia mindig is Herby párja volt!
Nekem régebben mesélt dolgokat, csak segítette őket a "youtuber".
Egyébként durva hogy most mennyi minden kiderült, bár korábban is sokszor említette hogy ittasan nem terrorizálta őt.
2020. máj. 16. 09:54
30/49 anonim válasza:
Az is sokat elmond Diaról, hogy pár hónap után mindenhonnan kirúgják... Nem nagy öröm vele még dolgozni sem,tapasztalat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!