Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Billie...

Mi a véleményetek Billie Eilish-ről és munkásságáról?

Figyelt kérdés

2020. máj. 2. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
#11 Végre valaki kimondta.
2020. máj. 8. 16:20
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Ennyire utálatosnak lenni..

Kérted a véleményem, leírtam. Le lettem pontozva.

Ha ilyet kérdez valaki azt gondolná az ember, hogy kedveli.

De ha nem kedveled, akkor miért érdekel, hogy mások mit gondolnak róla? Bárkiről is legyen szó!

Továbblépsz és ennyi.

Kérdező, pozitív vagy negatív véleményt vártál? Őszintén. (Csak erre válaszolj légyszíves)

2020. máj. 8. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

Egy elkényeztetett, pózerkedő kiscsaj, aki meg van győződve arról, hogy az az elfojtott fals dünnyögés, amit művel, egyenlő az énekléssel, és, hogy “hűűdeegyedi kis alternatív”... pedig: PONT, hogy NEM!

Különben nem a divatmajom csitrikék gyártaná a zenéjét, akik 2-3 évvel ezelőtt még lazán szemberöhögték a Billie megjelenéséhez hasonló, “lúzeres”, csöves szabású cuccokban közlekedő lányokat, - erre divatba jön, és már rajtuk is az virít az ultra skinny fazonok helyett.

Ugyanolyan klisés, nulla mondanivalójú számokat gyárt, mint a legtöbb trash előadó, csak egy kicsit neoemós, érfelvágósabb irányban, - de attól még UGYANOLYAN klisés, mint Ariana Grande, meg a többi futtatott ribizli vonaglós, 5 perc alatt összedobható szövegei.

Eljátssza, hogy mennyire nem érdeklik a külsőségek... Na, de mégis mi virít rajta minden egyes Insta képén? Még szép, hogy egy Louis Vuitton kukászsák ruha, amin ötven méterről virít az a bizonyos két betű minden négyzetcentiméterén. Másban nem is nagyon láttam eddig mutatkozni, - ugyanolyan magamutogató és felszínes, mint a Kardashian kaliberű libák, akárhogy próbálja ezt - elég ügyetlen módon - palástolni.

Amióta megkapta azt az indokolatlan számú Grammyjét egyszerre, nagyon elszaladt vele a ló. Olyan legendás előadónak állítja be magát, mintha már 30 éve tevékenykedne a zeneiparban.

Nagyon elhiszi, hogy van tehetsége, hogy kis polihisztor, - holott nevetségesen távol áll ettől. Béna hangja van: autotune segítségével is csak egy erőtlen, kínkeserves vernyogás a hangi teljesítménye, amire annyira veri.

Ha nem lenne egy bátyja, aki megírja a számait, és még előtte sikerült befutnia, senki nem ismerné a nevét, nem kapott volna ilyen indokolatlanul nagy hátszelet, - amit semmilyen szempontból nem érdemel meg.

2020. máj. 9. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
#13 Ezt én sem tudtam volna jobban megfogalmazni, teljes mértékben igazad van. Örülök, hogy vannak még normális és értelmes emberek ezen az oldalon, akik nem félnek leírni a fájó igazságot.
2020. máj. 9. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
Polihisztor???!! 😂😂😂😂 Biztos elhiszi magáról, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy az lenne. Az egy olyan szint, amit a fajtája soha nem fog megütni. Oda azok tartoznak, akiknek a kezébe már három évesen orvosi diplomát lehetne adni kis túlzással. Még az éneklés sem megy neki normálisan, nemhogy más egyéb tevékenység. Az a szomorú ebben amúgy, hogyha egy híres személy esetleg képes mást is elvégezni bénázás nélkü, akkor azonnal elájul tőle mindenki, meg polihisztornak van elkönyvelve. Ha meg egy "átlag" ember profi egyszerre tíz dologban, azt meg le se szarja senki :D
2020. máj. 10. 11:40
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
#15 Igen, manapság már az is polihisztornak számít, aki képes leütni néhány billentyűt a zongorán, és emellett még finom bablevest is tud főzni. Régebben legalább öt komolyabb területen kellett nem kicsit jártasnak lenned ahhoz, hogy polihisztor legyél, de a mai világban már az előbb felsorolt tevékenységek is elegek ahhoz, hogy leboruljanak a lábaid előtt.
2020. máj. 10. 18:30
 17/18 anonim ***** válasza:
65%

Csak szemléltetésképpen mutatom, hogy ilyen egy polihisztor: [link]

Azt hiszem, hogy többet nem is kell hozzáfűznöm.

2020. máj. 11. 22:41
 18/18 A kérdező kommentje:
#12-esnek válaszolok: Se pozitív, se negatív választ nem vártam. Csak érdekelt. :)
2020. máj. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!