Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Armyk, válaszolnátok erre?!

Armyk, válaszolnátok erre?!

Figyelt kérdés

Szóval csak arra lettem volna kíváncsi hogy a BTS-ből a tagoknak milyen lányok jönnek be? mármint ideálra gondolok...kb 3 hete vagyok army és nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg Jungkook érdekelne mert ő lett a biasom.

Én tényleg nagyon megköszönném és hálás lennék ha írna erről valaki bármit is mert gyenge az angolom és még fordítani sem tudok annyira (bár rajta vagyok hogy abból is ügyesebb legyek hihi) esetleg tudtok róla hogy a tagoknak volt e barátnőjük vagy jelenleg is van? nagyon új vagyok még :(

2020. ápr. 30. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%
Na ez a bikinis lány zavarbajövés esete pontot is tehet a melegség végére.
2020. máj. 3. 01:19
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közünk hozzá. SEMMI.
2020. máj. 6. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

na most mivel korea nagyon prűd ezért még a magánéletben is a homoszexualitás/leszbikusság tabu téma a sztárok életében főleg az idolok világában ez meg szinte szentségtőrés! nem beszélnek ha azok is lennének akkor sem semmi jelet nem adhatnak rá!lehet pl 1 tag meleg de sosem fogják elárulni sosem! jelet sem adnak rá!

na most 3 hete ismered őket nem tudsz angolul... szóval tényleg nem tudhatsz róluk semmit sem kiscsillag... :D

a lényeg mit elmondott itt 1-2 ember szereti az alacsonyabb jó hangú lányokat ennél többet nem lehet megtudni mert ez is tabu téma... az meg a másik hogy nagyon sok pletyka van roluk hogy ezzel és azzaé randiztak de elvileg most egy nem hires koreai csajjal is randizott aki végig van tetoválva... ":D na most korba is hozzájuk valót keresnek szóval még véletlenül sem fognak összeállni egy 16-17-18 éves lánnyal...!

valamint ott van az hogy nem tudsz beszélni sem velük mert nem tudsz angolul sem koreaiul... valamint az meg a másik hogy ugymond különleges sem vagy... lásd be lányok ezrei vannak oda érte és köztük nagyon sok a bomba csaj...! mind külföldi mind koreai/ázsiai...!

biztos hogy volt nekik barátnőjük...

amúgy meg töltsd le a weverse appot! tudsz velük online beszélni! ez egy oldal ahol a fanokkal tudnak beszélni a bighit idoljai azaz a bts meg ott van a gfriend a txt és a seventeen asszem

2020. máj. 7. 00:20
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi hogy most nem keresgélem ki, mert sok dolgom van csak felkerestem ezt, de abban tudok segíteni, hogy instagram fan oldalak legelején vmelyikek leírják. Pl. A tényes oldalak. Vannak sok érdekes infó azzal is bővülhet az érdeklődésedhez az infók vagy mi.
2020. máj. 9. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom Kooknak az olyan 168 körüli lányok jönnek be. Igazából régebben mondtak erről valamit, akkor aktuális volt, most már lehet ez változott
2020. máj. 15. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
IU tetszik neki, azt tudom meg azt hiszem Rose is. Szóval amúgy elég jó ízlése van.
2020. máj. 21. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!