Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Armyk, válaszolnátok erre?!

Armyk, válaszolnátok erre?!

Figyelt kérdés

Szóval csak arra lettem volna kíváncsi hogy a BTS-ből a tagoknak milyen lányok jönnek be? mármint ideálra gondolok...kb 3 hete vagyok army és nagyon kíváncsi vagyok rá, főleg Jungkook érdekelne mert ő lett a biasom.

Én tényleg nagyon megköszönném és hálás lennék ha írna erről valaki bármit is mert gyenge az angolom és még fordítani sem tudok annyira (bár rajta vagyok hogy abból is ügyesebb legyek hihi) esetleg tudtok róla hogy a tagoknak volt e barátnőjük vagy jelenleg is van? nagyon új vagyok még :(

2020. ápr. 30. 20:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
Semmilyen lányok, meleg
2020. ápr. 30. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
2020. máj. 1. 00:17
 3/16 A kérdező kommentje:

Normális válaszokat kértem de látom az ilyesmit nem itt kellett volna megkérdezni,,jobban járok ha rá irok egy armyra.

Köszönöm a nagy semmit ja és drága első, egyikük sem meleg.na puszi

2020. máj. 1. 07:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát hogy engem mindig az ilyen okos emberek találnak meg :‚D
2020. máj. 1. 07:45
 5/16 anonim ***** válasza:
6%
Army vagyok én is :] Ettől függetlenül úgy tudom, hogy meleg. Sajnálatos, hogy ilyen arrogáns vagy. Minden jót
2020. máj. 1. 15:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát valószínűleg te is elvetemült shipper lehetsz az is biztos :‚D.nem szeretnélek kiábrándítani de mint a hét tag hetero és ameddig nem jelentik ki ők maguk hogy melegek, addig nem is melegek.
2020. máj. 1. 16:00
 7/16 anonim ***** válasza:
10%
Kettőnk közül csak téged lehetne kiábrándítani, de a második válaszom elárulja, hogy miért nem vagy rá hajlamos
2020. máj. 1. 17:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy melegek lennének, de ha 3 hete "ismered" őket, nem tudod hogy volt e barátnőjük,nem beszélsz se koreaiul se angolul, akkor honnan tudod ilyen biztosan hogy heterok? Pont a BTS akiknek legjobban be van szabályozva az élete, sose vállalhatnák fel. Szeretheted őket de ne legyél már ilyen elvakult.

Ha arra vagy kíváncsi te bejönnél e nekik, akkor azt tudom mondani hogy különlegesnek tartják az európai lányokat Koreában, és inkább az alacsony lányokat szeretik. De ez általánosítás persze.

Tessék Jungkookról ezt találtam:

[link]

Nem fordítom le szóról szóra, a lényeg h a cikk szerint

a legalább 168centis lányok tetszenek neki de nála legyenek alacsonyabbak,főzzön jól, legyen okos, legyenek csinos lábai, legyen kedves és énekeljen jól.

Jelenleg szingli de elvileg olyan k pop sztárokkal randizott mint Jeong Ye In 'Lovelyz'ból, Jung Chae Yeon a 'DIA' ból. De ezek pletykaszintűek.

Ko So-hyun-nal is volt valami pletyka a fanjai találtak valami Insta oldalt ami elvileg ezt bizonyítja de nyilvánosan egyik sem beszélt erről.

2020. máj. 2. 11:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az eszem megáll néha, milyen emberek vannak.

Mindenesetre, nem igazán tudni, milyen lány az esetük. Egy-két interjúban beszéltem ilyesmiről, hogy ki az a színésznő, aki tetszik nekik, de tudod milyen szerelem. Akibe beleszeretsz, nem biztos, hogy ideálod. Ezért nevezzük ideálnak :)

Az, hogy melegek, azt meg felejtsük el. Vagy legalábbis ne veszekedjünk rajta. Volt egy interjú, ha jól emlékszem egy SBS interjú volt még a HYYH era idején, amiben megkérdezték Jungkookot, hogy mit gondol a bikinis lányokról. Ő erre zavarba jött (lévén, hogy a koreai műsorokban ezt a témát általában kerülik és akkoriban még kiskorú is volt), mire Jimin azt mondta "Hát igen, gyakran elfelejtitek, de mi is férfiakból vagyunk" Ergo, nyilván tetszik nekik a bikinis lányok ötlete, de nem fognak erről egy műsorban beszélni, mert ez magánéleti téma.

2020. máj. 2. 15:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Jungkook egyszer azt mondta hogy IU az ideálja
2020. máj. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!