Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan táplálkoznak a kpop...

Hogyan táplálkoznak a kpop idolok? Be van állítva az étrendjük valaki által, vagy maguk döntik el?

Figyelt kérdés

Ez érdekel és nem tudom hol megkérdezni. Azért érdekel, mert én salátán és gyökereken élve se tudnék olyan vékony lenni, mint a kpop fiúk. Biztos sok lemondással jár ez nekik is.

A válasz során kitérhetünk a 40 kilós kpopos lányokra és a férfiakra is! Biztos más élethelyzetben vannak, stb.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2020. ápr. 19. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Részleteket nem tudok, csak azt, hogy pár éve olvastam egy cikket, hogy szinte az egész életük be van szabályozva, így szinte biztosan az étkezésük is.

Másfelől meg az távol-keleten élők genetikailag vékonyabb alkatok, valószínűleg kevésbé hajlamosak hízásra, mint a nyugati emberek.

2020. ápr. 19. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton sokkal vékonyabbak mint mi de iden, nagyon szigorú diétákat követnek, van hogy napokig csak folyadékon élnek úgy, hogy közben egész nap talpon vannak, gyakorolnak, koncerteznek, edzenek. Ha nem csontsoványak akkor már kövérnek tartják magukat.
2020. máj. 16. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!