Csobot Adél jó csaj szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 23:06
1/9 anonim válasza:
Igen, szerintem jó nő :) Szép a mosolya, illetve elég nagy milf-nek tűnik
2/9 anonim válasza:
Külsőre semmi extra. Az alapján, milyen hülye nevet adott a szerencsétlen gyerekeinek, olyan túlzottan intelligens sem lehet. Ezektől a tévés celebektől persze ne várjunk sokat.
3/9 anonim válasza:
Vonzó, hogy sokat mosolyog, de ezen kívül semmi extra
4/9 anonim válasza:
Folyton mosolyog, es jo a kedve , ez bejon, de amikor elkezd kiabalni meg sikitozni az NEM
6/9 anonim válasza:
Szép csaj, csak szerintem túl tolja a cukiskodást.
7/9 anonim válasza:
nekem kimondottan ellenszenves.
8/9 anonim válasza:
Szerintem aranyos, kedves, barátságos, közvetlen. Bár nekem kicsit sok, túlzottan temperamentumos, de hát kinek mi. És nem utolsó sorban 2 gyermekes családanya, feleség. Szerintem nagyon cukik. Rengeteg energia van abban a nőben, és nekem úgy tűnik, remekül megvannak a férjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!