VAN MSN-JE SELENA GOMEZNEK? MI SELENA GOMEZ MSN CÍME? Lécci aki tudja adja meg nekemm
Figyelt kérdés
ha selena gomez msn címe igazi amit megadnak akkor annak bisztos angolnak kell lennie.én angolból dicséretes vagyok ugy hogy nem probléma.2010. júl. 26. 22:56
11/22 anonim válasza:
szerintem az ilyen sztároknak alapból nincs msn címuk! van más dolguk is mit hogy msn-en társalogjanak!
12/22 anonim válasza:
Akkor nagyon örülj a szerencsédnek, kicsi lány, mert ha én lennék a magyartanárod, addig kapnád az egyeseket, amíg nem tudsz normálisan írni...
13/22 anonim válasza:
sellyselena1992@hotmail.com vagy itt is van: http://www.youtube.com/watch?v=REJn9JYEvkQ a végén
14/22 A kérdező kommentje:
kössz.sok esélye van ennek hogy ez az igazi mert selena gomez 1992-ben született.
2010. júl. 27. 14:37
15/22 anonim válasza:
tényleg ennyire h.ülye vagy?
Azt bárki csinálhatta!
16/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok hülye!csak meg szeretném tudni hogy mi a címe.ha pedig nem az akkor legalább lessz még egy ismerősöm.ugyis kiderül.amugy meg te mit foglalkozol vele.;P
2010. júl. 27. 21:36
17/22 anonim válasza:
majdnemhogy ez az egyik legszánalmasabb kérdés itt...
kb a 9 éves idiota hugom tenne föl ilyen kérdéseket
18/22 A kérdező kommentje:
leht de én legalább nem vagyok olyan beképzelt mint te és
nem tettem azt mindha mindent tudnék.
rajtad észre lehet venni hogy nem vagy valami sokat tudó ember.
2010. júl. 28. 14:35
19/22 anonim válasza:
sely.marie.gomezz@hotmail.com
a selly-t egy l-vel kell írni a gomezt pedig kettő z vel
20/22 anonim válasza:
Fan msn-je van. selena.gomezofficialfanmsn@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!