Mi Selena Gomeznek az msn címe?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert itt Csákváron forgatott Selena Gomez
és este fele dedikálás is volt. (bővebben: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__84.. és az egyik haveromnak álítólag megadta az msn címét selena! ez szerintetek igaz???
2010. máj. 7. 23:38
1/21 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy megadta neki, mivel itt Magyarországon senkit nem ismer szerintem, ezért nem árt az ismeretség:D Nekem Miley Cyrus msn címe volt meg, fel is vettem, néhány mondatot beszéltünk, de nagyon bunkó volt, h honnan tudom én a címét meg ilyenek. Amikor megkérdeztem, h talán baj? Egyszerűen letiltott Xd Érthető, h kiakad mert biztos sokan zaklatják, de amiért "sztár" az nem az jelenti, h kötelező bunkónak lennie:D
2/21 anonim válasza:
LOL. Nekem meg beköltözött a szomszédba LAdy Gaga. És együtt sütünk mérgezett sütiket.
3/21 anonim válasza:
1.: könyörgöm az megsem fordult a fejedben hogy vki csinált egy címet és azzal szopat mindenkit?
Akinek meg megadta Selena az msnjét (állítólag) az tuti egy kamugép;)
4/21 A kérdező kommentje:
már kiderült hogy csak szivatni akart vele mindenkit, de mind1, ti tudjátok selena gomez msn címét?
2010. máj. 8. 19:03
5/21 anonim válasza:
gondolom 2hetene ujat csinál és csak de CSAKIS barátait vezsi fell
6/21 anonim válasza:
Persze hogy tudom. De nem mondhatom el senkinek. Bocsi.:S
7/21 A kérdező kommentje:
privátban elmondod? lécci nagyon kéne! :(:(:(:(
2010. máj. 9. 23:09
8/21 A kérdező kommentje:
major.balint2@gmail.com
2010. máj. 9. 23:10
9/21 anonim válasza:
am szivat 1 magyarnak sincs meg
ha megis lenne IDEGENEKNEK nemadná meg mert ha kitudódik ujabb msn kell készitenie (gonodolom sokszor ujjat késziteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!