ChloeFromTheWoods Dóri, magyar youtuberről mi a véleményetek?
Emberileg szimpatikus, meglepően jó a humora, bájos személyiség. Bár valóban tartalmatlan “egytucat”, amit legyárt. Nyilván ez korjelenség a beauty világában mozgó youtuberek körében, nem kell emiatt vasvillával nekiesni a “munkásságának”. Úgy gondolom, kellő intelligenciával felismerhető az ordító ellentmondás a “fogadd el magad” és a hajhosszabbítós, sminkelős videói között. A tinderes, kihívás videóiról nem tudok nyilatkozni, nincs időm ilyesmiket lesni. :D
Ellenben a babavárásának az igencsak kimerítő dokumentálása számomra már több, mint taszító... Gondolok itt ezalatt a “mi a baba neme” videóra példának okáért, ahol törölt kommenteket, illetve az esküvőjük bazárivá tétele is a temérdek reklámmal. (A kedves Férje Vele ellentétben ritka antipatikus egy jellem egyébként, bár ez nem tartozik szervesen a témához...)
Nyilvánvalóan ebből kifolyólag sikeres, ezt fémjelzi a kérdés kitétele is, hogy valamilyen szinten érdekli az embereket. :)
Nagyon megjátszott és mű,főleg mostanában a videója,ez a stílus mégjobban megmutatkozik a férjénél,Tominál.Azok az erőltetett poénok,reakciók a videóban..Szerintem ez szenvedés már nekik is.Műsort jól tud vezetni Tomi,ahhoz ért.
Meg ez a kisbaba téma is.Szivatják a népet,nem tudom miért kell posztolni naponta hogy szerintetek mikor születik meg??? kit érdekel ez úgy mégis? (ja igen én vagyok a hülye hogy követem sorry xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!