Darai Andrea anorexiás?
Figyelt kérdés
Ne bántásból, én is vékony vagyok és nem bírok hízni, de megnéztem a képeit és teljesen ledöbbentem. Tényleg lehet valaki felnőtt létére normális étkezés mellett ennyire ijesztően vékony?2020. márc. 1. 13:55
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem anorexiás csak keveset eszik és lehet hogy pajzsmirigy túlműködése is van vagy valami más hormonális betegség. plusz még ilyen fura az arccsontja is, szó szerint halálfeje van.
12/15 anonim válasza:
egész nap pörög, keveset alszik, a kajákat is csak összedobja, nem hiszem, hogy lassan, “olaszosan”, sokáig, jóízűen ennének, hiszen folyton rohan, pörög valamin, takarít, a gyereket szórakoztatja, pajzsirigyes is lehet, gének, ezek összessége stb.
13/15 anonim válasza:
Lehetséges szerintem. Megnéztem a képeit ilyen vékony lábakat még nem láttam. csak csont és bőr.
15/15 anonim válasza:
szerintem nincs ideje enni, mert mindenlébe kanál, izgága egy nő, folyton rohan valahova, a termomix megfőzi a kaját tibcsinek meg a kiscsajnak, kb. ennyi lehet a kajakultúra náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!