Szerintetek Darai Andrea csak a népszerűsége miatt van együtt Kasza Tibivel?
Kedvencem lesz a Kasza Tibis kérdés, minden vele kapcsolatos kerdèsre válaszolni fogok úgy érzem! :D
Ha alaposan átgondolom a dolgot, az is lehet, hogy Andrea (bárki is legyen ő) volt az egyetlen olyan nő aki hajlandó volt együtt lenni Tibivel. Ki tudja miért? Azt mondják a szerelem nem a logikus gondolkodást támogatja. És ennek remek példája lehet akár egy ilyen kapcsolat is.
Ahogy én látom, ő tipikusan az, aki jóval az átlag felett él és semmit sem tett érte...Mint elmlítette, nyolc általánosa van, és talán valami képzés...Nem azt mondom, hogy az a jó ember , aki diplomás, csak legalább ne posztolgatná ki a "Leugrottunk a tengerpartra Horvátországab" és stb... Posztokat
Szerintem összeomlana az élete ha szakítanának, vagy Tibivel történne valami
#8:Andinak érettségije van. Azt mondta, hogy egyes-kettes tanuló volt és a sokadik középiskolában sikerült leérettségiznie.
egyébként itt a kérdés alatt írt valaki aki ismeri őket személyesen: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__9.. Neki feltehetitek a kérdéseiteket :D Szerinte nagyon cuki család.
Leginkább a pénze miatt
Tipikus vidéki csóró, egyszerű munkáscsaládból jött, ha nem lenne neki kasza, meg mindig ott nyomoroghatna a gyöngyösi lakótelepen
Nyilván azonnal meg kellett fognia, mert szerintem egy totál átlag csaj, a teste pedig egyenesen borzasztó, Kaszán kívül nem hiszem, hogy más gazdag pasi valaha ránézett volna
De a legszebb, hogy meg büszke is arra, hogy csak bukdácsolt a középiskolában...
bar szerintem amilyen undorító külseje van a férjének, en a helyében inkább maradtam volna Gyöngyösön a nyomorban, minthogy hozzáérjek kaszához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!