Fiona Bones youtuber mivel foglalkozik Kaliforniában?
60-as
Más a YT amcsiban, mint úgy egyébként világviszonylatban?
Egyébként igen, a Stock fotó full kamu szagú. Soha, de soha nem látni fényképezőt nála (lehet nem is mutatta még, nem tudom hirtelen), pedig az ilyen emberkék bárhol keresnék a lehetőséget, akár maguk akár a fotók szempontjából és lenne külön oldala is ehhez...de ilyen nincs! :) Szóval igen, az tuti kamu.
59-es, csak 1 forintot számolj megtekintésenként, az is jó pénz. És még keveset is mondtam. (Kerestem már pár forintot a youtubeon, tudom mennyit lehet keresni.)
Minimum 5 millió forint nem rossz pénz, föleg hogy érdemleges dolgot nem tesz le az asztalra.
Ez az OnlyFans nevű oldal, amin most a drága Fiona bájolog, jobban fizet mint a Youtube? Nem nagyon vágom a témát, ha valaki felvilágosítana megköszönném.
A Youtube-ra már két hete nem posztolt -na nem mintha érdekelne- csak hát ott vannak a rajongók, meg az 53000 feliratkozó...szerintem le sem szarja őket...az ilyenek csak saját magukat , meg a pénzt szeretik.
Ma már ott tartunk, hogy egy nő szex nélkül is tud pénzt keresni a testével, ez a modern prostitúció.
63-as
Igen, ez modern prostitúció stricik nélkül önmagad által! Ez egy előfizetéses oldal, kb. ennyi, szóval van pénz benne bőven!
Én bevallom, ha nő lennék és jól néznék ki hasonlóképpen csinálnám. Ma már a szépségből anélkül is meglehet élni ha nem fekszel le senkivel.
Sőt még mutogatnod sem kell magad, mert önmagában szépség is elég egy csatornához. Youtube, Twitch.
Ő valóban egy ribi, mivel ezt az utat választotta, sőt előtte sem volt más. Ez egy régebbi instája, amit nem kaptak fel. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!