Fiona Bones youtuber mivel foglalkozik Kaliforniában?
30-as
És a magyar nevét honnan tudtad meg?
31-32-es
Leszögezném hogy a "barátnő bérlés" felvetése nem tőlem ered, olvass vissza!!! Én sem feltételezem róla! Hogy honnan tudtam meg az igazi nevét(ezek szerint te is tudtad?)Azért kicsit gyanús hogy egyáltalán megkérdezted...zavar?
Innen [link] Ha van egy kis gógyid könnyen rájöhetnél. Eleve ha magyországon született, gondolom nem Fiona Bones néven anyakönyvezték...vagy igen? Én nem tudom.
Vagy bűncselekmény valakire rákeresni a Facebookon? Egyébként te valami haverja vagy esetleg családtag? Vagy egy vamzer aztán tolod neki az infót mit írkálnak itt róla...ha a Youtube csatornáján olvasnád a kommenteket nagyon sokan érdeklődnek a családja és a munkája felől...
32 vagyok
Hűűha micsoda ellenségesség egy kérdéssel kapcsolatban! Semmi extra nem volt a kérdésben, csak az amit látsz....kivételesen nem láttam, hogy az URL-ben van benne, hogy Szabó Valentina, szimplán nem gondoltam, hogy csak ennyi....mondhatni jó hülye, ha így hagyta, mert tudtommal át lehet írni.
"mondhatni jó hülye, ha így hagyta, mert tudtommal át lehet írni."
De nem tök mindegy? Úgy mondod mint ha gáz lenne az ha valakit Szabónak hívnak.
36-os
Sikerült a lényeget meglátni benne megint! 🤣
Hogy Fiona Bones mivel foglalkozik CA- ban?
Hát a stock fotózáson kívül -már ha igaz- többek közt ezzel is:
Tipikus buta, flancolós, amcsi ribizli.
A video innen letölthető. Aurora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!