Csak nekem szúr szemet, hogy ez a Billie Eilish transznemű?
Először tudjátok meg többet Billie eilishről
1.soha se drogozott és cigi tett.
2.nem járt suliba magán tanuló volt.
3.nem transznemű csak azért hord ilyen ruhákat hogy ne arról beszéljenek az emberek.
4.Sose plasztikáztatott nem is fog nem is akar
5.eggyáltalán nem fiús az arca csak a képeken direkt nem mosolyog
6.úgy ne írja hülyeséget hogy nem is tudod miről beszélsz
7.nem tarnsznemű lány és csak a ruhája miatt tűnik "fíúnak" De nem az
#21 Lol, én csak megtaláltam ezt a videót egy kérdés alatt és ahogy olvastam ezt a kérdést Billie-ről valahogy rögtön ezt jutatta eszembe, hogy milyen agymosottak az emberek, aztán most meg még te is kezded? Wut?
És valaki írta, hogy egyes lányoknak van csutkájuk, ez sem teljesen igaz, mert minden lánynak van, mivel a csutka pont arra van, hogy védje pl. a hangszálakat, csak nekik valamiért jóval kisebb és bentebb van, aminek az okát nem tudom pontosan(de szerintem köze lehet a hangszínedhez), viszont tény, hogy előfordul, hogy valakinek kintebb van és nagyobb.
Billie-ről meg annyit, hogy semmi fiúsat nem látok se a testalkatán, se az arcán, se semmi és azért egy transz lányon 18 alatt hamar észre lehetne venni, hogy fiú, főleg ha még smink sincs rajta. Szimplán egy provokatív kérdés, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!