Mièrt van olyan kevés akció filmhős manapság?
Figyelt kérdés
Régen volt bőven. Terrence Hill, Bud Spencer, Travolta, Jean-Claud Van Damme, Stallone, Schwarzenegger, Chuck Norris, David Hasselhoff, Hulk Hogan stb. Manapsàg meg alig alig. Vajon miért? Stallone meg Schwarzenegger kell hogy szerepeljen 70+-os öregemberként, hogy nézhessünk valami jó akciót?2019. dec. 26. 21:58
11/13 anonim válasza:
Szerintem a magyarázatot valahol ott kell keresni,hogy az ingerküszöb úgy gondolják kitolódott.Engem sokkal jobban érdekeltek az ilyen filmek és "hősök" mint a mai Marvel vagy DC.Értem én hogy képregény adaptáció,de egy régi filmes sztár kézzel foghatóbb.De ha mai akciófilmet nézünk az is vagy túltolt akció ,vagy túltolt jópofáskodás néhány bugyutasággal. Sajnos valahol ez is olyan ,mint a régi zenék.....mindnek megvan a maga stílusa ,de összességében már azt is csak retró néven említik,hol ott semmi indoka nem volt annak,hogy eltűnjön,igaz jött a 90-es évek és a nagyon veretős zenék.Bár már kezd felvirágozni újra talán a retró a könnyed érthető jó szöveg és zene miatt ,de még mindig nem nevezik azt sem nevén,talán ugyan így tűnt el a klasszikus akciófilmek műfaja is.Sajnos nehéz észrevenni,hogy nincs,pedig tényleg nincs.
12/13 A kérdező kommentje:
De most egy felnőtt férfit hol èrdekel ilyen Superman, meg Pókember meg Harry Potter vagy mi a tköm? Pedig azért mo is szeretnènk kikapcsolódni egy pár jó filmmel néha. Na erre volt jó régen Stallone, Schwarzenegger meg a többi régi sztár. De sajnos ilyenek manapság nincs. Csak az ifjúságnak nyomatjàk a sok fantasyt.
2020. jan. 17. 16:46
13/13 anonim válasza:
Őszintén szólva meglepően sokakat érdekel,ha más nem a Hype miatt,nyilván Harry Potter már megint más kérdés ,mint a szuperhősök köre ,de van érdeklődés iránta.....olyan amerikai,sokan meg azt szeretik....mert "amerikai". Szóval sok magyarázat nincs ,csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!