Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kpoposok, ti hogy álltok ehez:?

Kpoposok, ti hogy álltok ehez:?

Figyelt kérdés

Ez most csak úgy belehasított a fejembe, hogy a multifandomosok (köztük én is) ugye sok bandát/idolt stanelnek, de belegondoltam hogy késôbb milyen rossz lesz, amikor már idôsödnek-idôsödnek, s amikor már öregek lesznek sorjába mennek el.. az idolok nagy része most a huszas éveikben járnak, csak belegondolni hogy csak telik az idô s nekik is eljön majd az idô hogy párkapcsolatuk lesz, családot alapítanak, aztán mikor megöregszenek, akkor mi sorba kapjuk a szívfacsaró híreket hogy "elhunyt xy idol" akiket szeretünk s tisztelünk. Mégha felnôtt korban nem is hallgatom ôket annyira majd mint most, attól mèg örökre a szívembe maradnak.. ēs ja, most valamiért belegondoltam ebbe, s muszáj volt valahol, valakinek kiadnom ezt magamból.

17L

2019. dec. 20. 14:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Utolso viszont ez 50 ból 1 ahol nincs karrier rombolás illetve komoly bevétel visszaesés...! A lényeg ott az hogy heechul miatt mar aggódtam hogy meleg... de ahogy írtam ha mással randizott volna momo (egy masik 36 évessel akkor magy bajok lettek volna) ezt emeltem ki...! És őszintén hiába a külföldi rajongok mert a bevétel 75-80%-át a koreai rajongok jelentik az is elég véletlen hogy jenny es kai? Szinte egybol szakított amikor tudomást szereztek a rajongok... előtte meg azert hogy el voltak.... 😅🧐😓😬

Jo persze az megint más hogy randiznak és hogy szerződést szegnek meg azaz törvényt ami nekem pl elítélendő dolog...!

2020. ápr. 27. 13:59
 22/25 anonim ***** válasza:
Aggódtak***
2020. ápr. 27. 13:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen amugy az jennie (bocs európai vagyok szoval nagyon sok fajta jennie van... 😂😅)
2020. ápr. 27. 14:00
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Elkerülhetetlen. De addigra, könnyebb lesz "elvislerni"

Sok kedvenc íróm, zenészem halt már meg, akikre felnéztem. Tudom. Christopher Tolkien már jócskán 90+ volt, de mégis, ő kezelte az apja hagyatékát, lenyűgöző, hogy mindezt átdolgozta, szóval fájdalmas az elvesztése.

Nem ismerjük őket személyesen, így kevésbé érint minket, és ez egyben egy jó dolog is. Mi nem élünk majd a gyásszal életünk végéig. Az egyetlen amit tehetünk, hogy továbbra is szeretjük őket.

2020. ápr. 27. 16:06
 25/25 anonim válasza:
100%

köszönöm.

szerintem (is) te értetted félre amit írtam. Szó sem volt arról, hogy nem örülnék a boldogságuknak, vagy nem akarnám, hogy boldogok legyenek. Épp ellenkezőleg, már azzal mosolyra bírnak, ha tudom, hogy tényleg boldogok. Csupán azt írtam le, hogy féltem őket, nem akarom, hogy bajuk essen, és hogy nem tudom mi lesz velem nélkülük.

2020. ápr. 28. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!