Nem sokara lesz egy külföldi zenekar koncertje ès megvettük a VIP jegyeket, akarunk velük közös képet de egyikünk sem tud angolul. Gáz ha egy szót sem tudunk valatni velük?
Az elég gáz lenne, ha kézzel-lábbal mutogatnátok előttük, igen.
4-5 mondatot viszont meg lehet tanulni, azzal kezdve, hogy nem beszéltek angolul, addig, hogy szeretnétek egy közös képet készíteni.
Én láttam olyan videót, ami egy sorozatnak a kapcsán készült, és a sorozat orosz verziójának szereplői, és a sorozat magyar verziójának szereplői úgy kommunikáltak, hogy telefonról, interneten, Googlefordítóval :D Hogy ott álltak egymás mellett, és akkor úgy telefonba írkodták, és akkor úgy tudtak kommunikálni:)
Amúgy pl :
Can I take a photo with you? /Ken áj ték ö fotó vid jú? -az a készíthetek veled/veletek egy fotót?
How are you - Háuu ár jú - Hogy vagy
Ha jól, akkor: (I am/I'm) Fine, thanks((Áj em/ájm) Fájn tenksz - Kösz, jól); Ha nem jól, akkor I'm not fine but thanks.
Gyorstalpaló:D:D
Hogy lehet csak yes-no-ig tudni angolul 2019-ben?
Én annó általánosban mindenféle angol tanulás nélkül (németes voltam) tudtam az alap dolgokat, mert minden téren találkozni a nyelvvel. Ti becsukjátok a fületeket és a szemeteket?
ma 07:16
Na, még egy gyík, aki nem tud angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!