Nektek külsőre tetszik Orsovai Reni?
2019. dec. 5. 14:36
1/12 anonim válasza:
Átlagos, vagy annál kicsit jellegtelenebb
2/12 anonim válasza:
Igaz, hogy mindenkinek más a szép és ez nagyon relatív, de akárhogy nézem, ez a csaj sehogy se mondható szépnek...de ez csak az én véleményem.
3/12 anonim válasza:
Női szemmel csinos lánynak tartom. Lehet, hogy kis egérke beütése van és nem egy különleges szépség, de szép nő. Jó ránézni, szépek a szemei. :)
4/12 anonim válasza:
Nem kulonosebben. Olyan semmilyen.
6/12 anonim válasza:
Hang nélkül néztem meg, mert alszik a kislányom mellettem, de olyan fejeket vág ez a nő, mintha hányni készülne :D
Egyébként nem szép szerintem, bár én sem vagyok szép, sőt.. De ez a Reni se. Semmi különleges nincs benne.
8/12 anonim válasza:
Kicsit lófogai vannak a későre jár ban de a mostantólban smink nélkül gyönyörű
10/12 anonim válasza:
Alapvetően engem szexuálisan vonz. Vannak olyan nők, akik a szememben átlagosak, nem nagyon szépek, mégis vonzanak szexuálisan. Nagyon ritka amúgy, de ő pont az egyik.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!