A Gáspár család rájött már arra, hogy a kutya sem kiváncsi rájuk? Főleg, hogy a nézők a Beát is jó hamar kiszavazták a Szombat esti lázból!
De tudod a media meg kivancsi rajuk, es addig fognak is ok bohockodni.
Kulonben azt megfigyeltem, hogy mindenki azt mondja, hogy en nem nezem, mindig atkapcsolom a TV-t...stb.
De megis mindig mindenki tudja, hogy mi tortent a legutolso adasban. Tehat ez azt jelenti, hogy az emberek nem valljak be, (mert szegyellik, hogy egy milliomos roma csaladot neznek a TV-ben)de megis megnezik!!!
En kb. 2 hettel ezelott tettem fel itt egy olyan kerdest, hogy: Magyarorszagon az emberek egy milliomos roma csalad eletet nezik, meddig sullyed meg az orszag, miert van erre szukseg? Megnezheted a valaszokat ha erdekel, a Gyozieket vedtek mindegyik valaszban.
Szerintem nem Gyoziek a hibasak, hanem a MEDIA!!!
Mert Gyozi miert ne bohockodna el annyi millioert?
Talan meg en is beengednek egy-ket kamerat ennyi penzert.
Szerintem te félreértetted a válaszokat a saját kérdésedben. Mert én is válaszoltam rá, és az én válaszom az volt, hogy amíg a nézők azt a műsort választják, addig bizony az a műsor menni fog. Mert kereskedelmi tévében egy mutató van: a nézettség. Ott nincs "közszolgálati jelleg", hogy most ezt nyomom. És bizony a Győzikének van nézettsége, hozza az elvárt mutatókat, így maradhat műsoron. Az nem érdekel senkit, hogy egy jobb természetfilm mit hozna, mert az még "nem vált be." Járt utat járatlanért...
A magyar népet mindig érdekelte a másik szenvedése, megalázása, kudarcai. És ezért vevő is lesz az ilyen jellegű műsorokra.
Én pl. nem tudom, hogy hol jár Győzike, mert nekem az utolsó információ a kutyájának a halála volt, azt sem a műsorból, hanem abból tudom, hogy olvastam valamelyik újság címlapján.
Én még külföldön élve is tudom hogy mi ez a Gàspàr Gyözike téma...
Szerintem meg jol teszik amit tesznek.
Én is hülyének tetetném magam sok -sok pénzért.
Nem is kell sokat tennem,csak néha csunyàn kiabàlnom,menö ruhàkat magamra aggatnom,stb..
Miért ne?
Szerintem az emberek 80%-a elvàllalnà hogy igy keressen pénzt.
Ne beszéljünk a Big Brother meg a Valosàg SHOW szereplöiröl.
Ök nem voltak romàk,mégis hülyén adtàk elö magukat...
sZOVAL,SZERINTEM NAGYON IS SOK EMBER VEVÖ A HÜLYESÉGRE....
Még én is.
Senki nem kíváncsi rájuk?Akkor miért a legnézettebb műsor M.on a többmilliós nézettségével?
/pici cutte/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!