Hallgat egy kuvasz kutya a család minden tagjára?
ha félsz tőle akkor ne ilyen kutyát vegyetek mert ha felnő akkor megérzi hogy ha félnek tőle és ezt ki is fogja használni..amúgy meg akkor fog mindenkire hallgatni ha mindenki foglakozik vele..nekem kistestű ebem van de ő csak rám hallgat mert én foglalkozok vele a legtöbbet én sétáltatom, etetem ,fürdetem ,tanítom..
ha mindenki kiveszi a neveléséből a részét akkor mindenkire fog hallgatni ez tőletek függ viszont a családokban mindig van egy ember akire jobban hallgat ez a kisugárzástól és hogy mennyit foglalkozott a kutyával attól függ..
nyugi ha megléesz akkor nem fogsz tőle félni
amugy mamáméknak volt egy kuvasz akkor még kicsi voltam olyan 3-4éves mikor hozták nekik
az ő hátán lovagoltam is meg kezemből evett...
igazából mamámék nem tanítgatták csak apukám ha ott voltunk rénk annyira hallgatot hogy ha hívtuk akkor jött meg leült ha mondtuk neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!