Nektek ki a legszimpatikusabb illetve legkevésbé szimpatikus magyar női influencer?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 13:43
11/21 anonim válasza:
#10 sokan vagyunk így vele szerintem 🤷🏻♀️🤣
12/21 anonim válasza:
Avram Latosca vihogo üres buta feje szerintem extra idegesítő!
13/21 anonim válasza:
jaj én őt már ezer éve kikövettem, de tudom milyen érzés utolsó, mikor pillázol, hogy mire veri magát annyira, nézett-e már körbe mondjuk csak az instán. minőséget kb. évekkel ezelőtt rakott le az asztalra, vagy valami annak nevezhetőt. annyira unalmas kaja, gyerek, beszottyadt leégett a nő kívül-belül.
14/21 anonim válasza:
Nekem azt magyarázza meg valaki, hogy valakinek olyan sok pénze van, mint avramnak, egy normális fodraszra miért nem telik neki??? Sárga, rezes, undorító mindenféle fos színben "pompázik" a hosszú haja. Olyan gyönyörű hajú nők vannak az instán, tuti megkérdezném őket hova járnak.
15/21 anonim válasza:
Igen, egyet értek Veletek 😊 Például Pál Bius az én kedvencem, össze sem vethető avrammal. Annyira igényes, stílusos, avram meg egy aluljárószint, parfüm otszazé 😂😅 és aki nem így látja az csakis irigy lehet szerinte 😅
16/21 anonim válasza:
Ja és neki is van gyereke, mégse hagyta el magát ennyire 😊
17/21 A kérdező kommentje:
Pál biankat en is szeretem, annyira kedves a kovetovel és szerethető 😊
2021. márc. 25. 00:27
18/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én is nagyon szeretem Pál Biust, gyönyörű nő és anyuka. Szép, igényes és helyén való a stílusa. ❤️ Latoscaról nekem is megvan a véleményem. Nem szimpi, dühös/vihogós, harsány, buta pulyka. A követői mind lepusztult fiatalok. Biust igényes emberek is követik nagy számban, nincs szüksége megjátszania magát (gazdagság, milyen kánaán életem van), általában akik ezt tolják, mint az utóbbi, erőltetett kamu flash, amire én nem vagyok vevő.
19/21 anonim válasza:
Mar itt is törlik a kommenteket?
20/21 anonim válasza:
A 18/ kommentjere reagálva írtam, hogy egyet értek vele es az utolsó két mondata rengeteg kamu hazudozóra illik. Számomra a legvisszataszítóbb az Egyesült Arab Emirátusokban élő szőke hajú “arany Tímea”, akire kiválóan illik a jellemzés. Gondolom tilos leírni az insta nevét, különben rögtön törölve lesz a komment megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!