Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Lovas Heni a Youtuber hány èves?

Lovas Heni a Youtuber hány èves?

Figyelt kérdés
2019. okt. 13. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%
Tudom mi az! Utálom a hagyományokat, a hagyományos erkölcsöt és minden ilyet! A mult az mult, el kell törölni, gyökerestől és minden társadalmi normával együtt.
2020. máj. 25. 15:01
 12/15 Bözse22 ***** válasza:
100%
Az nem baj, hogy nem szereted a hagyományokat! Én sem vagyok értük oda, de nélkülük, most nem ülhetnél a kanapén telefonnal a kezedbén (vagy amid van), és nem irkálhatnál. A társadalmi normák pedig kellenek, különben -mint már mondtam- káosz lenne. Rengetegen lopnának, ölnének, rengeteg nőt megerőszakolnának, a gyerekek nem tanulnának stb. Szóval szerinted az lenne a nomrális, ha a gyerekek nem tanulnának? Vagy a fent megemlített dolgok történének. Nem hiszem hogy örülne neki...
2020. máj. 25. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:
29%
Az anarchizmusban az emberek állnak ki a csoportjaikért és magukért és nem holmi erőszakszervezetek, amik az elnyomásnak dolgoznak.
2020. máj. 26. 10:47
 14/15 Szabik15 ***** válasza:
100%

Tipikusan olyan csaj ez a Henike, aki még a cigiért is lepippantana.

Olyan igazi mai csaj :D

2020. júl. 15. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A Bözsi az tudja :/
2020. júl. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!