Vannak csak Star Stable-el foglalkozó Youtube csatik?
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani MAGYAR youtubereket, akiknek CSAK Star Stable-ös videóik vannak/azzal foglalkoznak, híreket tesznek fel/segítenek a játékban ilyesmik?
Most kezdtem el a játékot és még nagyon kezdő vagyok (de nagyon élvezem!!) és néznék róla videó formájában több infót, segítségeket.
Köszönöm szépen!
ha van ilyen, akkor valószínűleg a megelelő keresési kulcsszavakkal (pl. Star Stable, hírek, gameplay, stb) megtalálod őket a YouTubeon. ha valaki kifejezetten csak ezzel foglalkozik, annak a videóit valószínűleg megtalálja a kereső. ha annyira nem foglalkozik a videóival, csatornájával, hogy a kereső megtalálja, akkor meg úgysem csinál annyi vagy annyira érdekes tartalmat, hogy érdemes legyen miatta nézni...
viszont ha csak magyar nyelven keresel, azzal elég sok mindenből kizárod magad, inkább tanulj meg angolul, úgy sokkal több hasznos tartalomhoz férhetsz hozzá
Az előző válaszoló nem érti a kérdést :D
Vannak Youtubeon Xillu. csatiját ajánlom én azt szoktam nézni, de jó még Lorett, BellAli és Amarilla világa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!