Natalia Oreiro, segítség?!
Egy 19 éves fiú vagyok. Soha nem nézek egy sorozatot se. Kivéve régen a Vad angyalt és most a Te vagy az életem című sorozatot csak. Persze akció sorozatot nézek pl. Cobra 11. Nahh de a lényeg hogy ebben a két sorozatban megfogott valami és nagyon tetszik mind a kettő. Ezt átírnátok hogy fiú vagyok és 19 éves Magyarországról?
Querida Natalia,
Soy una chica húngara de ....anos (a .... helyére írd be,h hány éves vagy), desde que era nina soy tu aficionada, me gustan mucho tus telenovelas y canciones. Podrías enviarme una foto firmada por ti? Estaría muy feliz! Muchas gracias por leer mi carta, estoy esperando tu respuesta con la foto! Un saludo y besito desde Hungíra, ..... (aláírás)
mi correo es: ..... (címed)
Szeretnék kérni tőle egy autogrammot. :) Előre is köszönöm.
Querida Natalia!
Mi nombre es Pistike Kovács, tengo 19 años. Vivo en Hungría y me encanatan mucho tus películas y canciones. Sería extremamente feliz si pudieras enviarme un autógrafo. Muchas gracias!
ma 00:44
azért mert spanyol az anyanyelve de köszi az eddigi segítséget.
Soy un chico.....
desde que era nino.....
Igy fiu szerint irod,amugy ahogy te irtad noi szemlyeben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!