Csak szerintem lenyűgöző Lady Gaga hangja? Csak szerintem ő az egyetlen a generációjából akinek jó karakteres hangja van (kivéve 1-2 énekesnőt pl. Adele. Az ő hangja is elég karakteres)?
[link] (itt lágy, csillingelő)
[link] (ehhez nem találok megfelelő szavakat, csak simán baromi jó)
[link] (Csodaszépen énekel itt is)
[link] (Itt viszont nagyon karcos, imádom!)
[link] (Mély, és elképesztően erős?)
Kezdjük azzal hogy ő Stefani Joanne Angelina Germanotta és nem pedig Gaga.
És egyáltalán nincs jó hangja de Adel-nek sem igazán.
Jó sok éve, még amikor a póker face, meg nem is tudom melyik kezdeti slágerei meg az extremitása körüli hype ment volt egy ilyen cikk alatti kis szavazó panel:
Szerinted melyik énekesnő lesz 10 év múlva is sztár (vagy valami ilyesmi....).... Én akkor Gagára voksoltam...a másik két névre nem is emlékszem már....
Kezdettől az fogott meg benne, hogy egy stúdiótermékként üzemelt, mégis érvényt szerzett a saját stílusának, lásd, a kezdetektől rengeteg zongorával kísért live koncertet adott. Mert szerintem tökéletesen tudta, hogy így működik a pop ipar... Mára egy sokkal mélyebb, letisztultabb előadóművész lett. Ezen kívül a hozzáállása, alázat (fentebb említett dokufilm) mind mind szimpatikusabbá teszik.
Lehet kritizálni a hangszínét, a témáit, a látványvilágot, és habár nem az egyetlen de szerintem kB az egyetlen popzenei előadó aki valóban saját érzelmeket közöl. Sok "nagy" előadó live felvételen elborzadok - egyéb pl Sia a fenti dolgoknak megfelel, de a hangja élő én hallgatva messze nem olyan képzett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!