Csak szerintem lenyűgöző Lady Gaga hangja? Csak szerintem ő az egyetlen a generációjából akinek jó karakteres hangja van (kivéve 1-2 énekesnőt pl. Adele. Az ő hangja is elég karakteres)?
[link] (itt lágy, csillingelő)
[link] (ehhez nem találok megfelelő szavakat, csak simán baromi jó)
[link] (Csodaszépen énekel itt is)
[link] (Itt viszont nagyon karcos, imádom!)
[link] (Mély, és elképesztően erős?)
Imádom!
Ajánlom a netflixes dokut, amit róla forgatták, hogyan készül a super bowl halftime show-ra.
Jó a hangja az kétségtelen. De nem mondanám hogy populáris lenne.
Idegesít a hangszíne, én képtelen vagyok hallgatni és többektől hallottam uezt. A fiatalabb korosztály favoritja.
38L
Korunk legnagyobb előadóművésze, senki sincs az ő szintjén. Hangilag a legjobbak között van, színészi játéka eszméletlen. Nem mellesleg hangszeren is kiválóan játszik, az összes számának a szövegét ő írja. Minden egyes dalában kiáll valamiért... Minden egyes albumának története van.
Egyre többen veszik észre, hogy nem mindennapi előadó.
Rengeteg országban szeretik, minden generáció tud azonosulni vele.
Ne Magyarországból indulj ki. Itt az olyan "előadóktól" mint pl Dér Heni és Majka messzebb nem látnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!