AZA mindig is egy kamu gengszter rapper volt?
Ugyanezt gondolom én is. Meg amikor a családbarát unlimited csatornán máriózott, az annyira kínos volt, hogy kettő percnél tovább nem bírtam nézni.
A killakikitt egy nagy lufi egyébként: semmi következménye nincs a szövegeiknek, így aztán mondhatnak bármit. Ha felveted a kommentszekcióban, hogy a barbárságot nem kéne kultiválni még kamuzás szintjén sem, nyolcan neked ugranak – többnyire rossz helyesírással –, hogy egyrészt a k.urva anyádat, másrészt ha nem tetszik minek vagy itt, harmadrészt csinálj jobbat. :D Mint valami szekta, amelyik védelmezi a keményeket mondó "baltás gyilkost" meg a "kokainista dílert"
@19:39
Persze értem amit mondasz, nem is erre gondoltam, hanem hogy tolták ezt a gengszterflow-t, úgy hogy semmi köze az embernek az egészhez, míg voltak más emberek akik ebben utaztak ugyan úgy, és történetesen privát emberként is gengszterek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!