Zsozeatyának miben rejlik a töretlen sikere? Szerintem minimum a legjobb streamer ma Mo. -n. Ott van például Dancsó, szerintem tökre nincs stílusa mégis nézik az emberek. De miééééééért?
Szubjektív és változékony ez az egész, mindig másnak a személyisége húzza be az embereket.
Zsozénak a saját videóit például nem nézem, mert nekem túl alpári az, ahogyan előadja magát kötetlen keretek között, viszont amikor más videósokkal hívják meg közös projektekbe, ahol kicsit visszább fogja magát, ott általában jót szoktam szórakozni a megjegyzésein.
Miért lenne gáz 10 éves kor felett videósokat nézni?
Ennyi erővel az is gáz amikor valaki gyik-ozik..
Én egyébként rajta kívül nagyrészt olyan videósokat (magyar) nézek, akik törődnek a nézőikkel (most ebből ne szítsunk külön vitát, hogy csak a pénzért csinálják, meg megjátsszák stb), de ugye itt van pl Zsoze, aki számomra nagyon vicces. Nem azért mert menő káromkodni, sőt én nem is szoktam, csak ritkán. Nem is azért mert 9 éves vagyok (egyébként 24), egyszerűen megfogott az ahogyan nevet, meg poénkodik. Jó leülni egy fárasztó nap után, és csak nevetni. Ettől függetlenül nem vagyok sem gáz, sem gyerekes, ugyanúgy dolgozok, olvasok, van hobbim, és csak az alapján megítélni valakit, hogy kit néz, na az a gáz.
Persze oké, nem mindenki szereti őt, én pl Pewdiepie az akit nagyon nem bírok, de nem fogok valakit azért sértegetni, meg lenézni, mert őt nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!