Neked mi a véleményed arról ahogy meghalt L-L-Junior fia? Mint anya, illetve apa szemszögéből.
1. Azt gondolom hogy semmi kozunk hozza
2. Szinte naponta van hasonlo tragedia - nem lenne szabad foglalkozni vele
3. Mindenkinek megvan vagy meglesz a maga tragediaja - nem kell mas, ismeretlen emberèvel foglakozni.
4. Ha mar ennyire erdekel teged a tema nem tudod megbeszelni offline?
Láttam reggel a videót, amit feltett ll Junior a Facebookra, nagyon sajnálom őket, látszik rajta, hogy szinte teljesen elment az esze.
Az anya hibázott, az ő felelőssége lett volna vigyázni a kicsikre, de elítélni nem akarom.
Majd lecsillapodnak gondolom, csak idő kell nekik.
1. Baromira unom már, hogy a caapból is ez folyik, de tényleg.
2. Nem a nyilvánosság előtt kellene ócsarolni egymast.
3. Részben egyet értek Juniorral abban, hogy mit csinált az a 4 felnőtt, amig a gyerek elszaladt? 35km/hval ment a bácsi, még csak nem is 60nal... En tuti utánaugrom, mégiscsak nagyobb és erősebb csontozatú vagyok, inkább én sérüljek, mint a gyermekem haljon meg.
4. Sajnálom őket, tényleg borzasztó, de inkább vonuljanak vissza, és csendben gyászoljanak.
5. Lehet, hogy én is perre mennék a másik gyerekemért, de minden bizonnyal csak a gyász beszél az apábol. Meghalt az egyik, és emiatt jobban kötődnek a másikhoz, csak nehogy átessenek a lo túloldalára.
Részvétem a családnak, ez egy felfoghatatlan tragédia.
Sajnálom, hogy létezik bulvársajtó. Tudjátok, hogy működik ez ilyenkor egy szerkesztőségben? Kiadja a vezető, hogy kell a témáról egy hasábnyi szöveg. És neki fel KELL hívnia a gyászoló szülőt, ha ő nem nyilatkozik, akkor bárki mást, hogy meglegyen az egy hasáb. És ez minden nap megy hetekig, minden nap kell nekik az új info. Így mondta pl LL Junior, jogy bepereli a sofőrt. Aztán másnap már elpereli az anyától a gyereket. Ezek szörnyű megnyilvánulások, de ha valaki tanult egy kis pszichológiát, akkor tudja, hogy ez a gyász első lépcsője, a harag. De: ehhez senkinek semmi köze, ez csak a családra tartozik. De mibel van bulvársajtó, nem maradhat a gyász magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!