Fel tudja egy átlagos ember kelteni egy híresség figyelmét?
Átlagos módon/tettekkel tuti nem.
Viszont nem hinném hogy lehetetlen. Én ugyanígy vagyok, nekem életem legnagyobb vágya hogy találkozzak, ne adj Isten meg is ismerkedjek egy USA színésznővel (nem mondom meg kivel), és ahogy így gondolkodtam tuti nem lenne lehetetlen, a kulcs bekerülni a közegbe ahol ő mozog. Én pl. azon gondolkodok hogy forgatókönyvírónak állok, végül is minden adott hozzá, jól tudok angolul, van egy piszok jó (szerintem) ötletem, nagyjából vágom a dolgot, ha összejönne akkor már simán bekerülök a filmes világba, onnan meg már nem lehetetlen összefutni vele.
Nálad ugyanezt kéne nézni, mi az amivel be tudsz kerülni az énekes közegébe, amiben mozog, a zeneiparba. Nem feltétlen énekesként, lehetsz szervező, hangszeres, akármi, a lényeg hogy a közelébe kerülj "normál" módon (tehát nem rajongóként), és ha nem is garantált a siker, az esélyeid jócskán megnőnek ahhoz mérten, mintha mezei rajongó maradnál.
Nekem most is ez a cél lebeg a szemem előtt, szóval átérzem a dolgot. Logikusan belegondolva ők is emberek, tehát néhány extrém arrogáns/bunkó esetet leszámítva nem lehetetlen ismerkedni velük, csak nagyságrendekkel nehezebb. De az akadályok azért vannak hogy leküzdjük őket, nemde? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!