Gal Gadot mekkora eséllyel indulhatna a világ legszebb nője címért?
Figyelt kérdés
Ő a ma élő egyik legszebb nő, ebben nagyjából mindenki egyetért ahogy olvastam, szépségkirálynő is volt annak idején, ha már ilyenek mint Palvin Barbara felmerülnek mint a világ legszebb nője (ami szvsz vicc), akkor érdekelne, hogy egy olyan, ténylegesen versenyképes hírességnek mint Gal Gadot mekkora esélye lenne elnyerni ezt a címet pl. ha lenne egy ilyen szavazás? Lennének komoly kihívói? Ti hogy látjátok? Ha engem kérdeztek szerintem simán nyerné.#szavazás #csaj #külső #szépség #színésznő #Palvin Barbara #híresség #szépségkirálynő #Gal Gadot #a világ legszebb nője
2019. aug. 11. 23:58
1/9 anonim válasza:
Kendall Jenner se kutya. 😀
Palvin Barbi is szép, de buta mint a segg.
2/9 anonim válasza:
Az ilyen címekkel az a baj hogy a világ nagy, nő meg sokféle van.
Sztem Gal Gadotnak szép arányos arca meg teste van, de az a girl next door típus...ha nem lenne elismert színésznő, elmennék mellette az utcán. Talán még így is, ha smink és pucc nélkül lenne.
Én egy karakteresebb arcú lánt választanék.
3/9 anonim válasza:
Kinek a legszebb? Nekem pl Remy Lacroix sokkal jobban tetszik.
4/9 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem Margot Robbie tetszik, ez a kiscsaj nagyon átlag külsőre.
5/9 anonim válasza:
Nekem picit unalmas az arca, ettől függetlenül elismerem, hogy szép, de nem a legszebb, nekem biztosan nem.
6/9 anonim válasza:
Bocs hogy ilyen sokára írok, de mivel a szépség szubjektív dolog így nincs olyan hogy a "világ legszebb noje" Vannak akiknek pl. Ifejezetten a vastag combú, széles csípoju súlyfelesleggel kuzdo nok jonnek be. Szerintem pl. Gal gadotnak alig van melle, ami hátrány. Az hogy valakinek milyen arcok tetszenek jobban megint egyénfuggo. A szépségversenyeken meg osszetett pontozási rendszer van, nem csak a kulsot nézik, arról nem is beszéve hogy mindenutt van korrupció, úgyhogy pénzzel sokminden megoldható...vagyis az hogy volt szépségkirályno nem sokat bizonyît...
7/9 anonim válasza:
Teljesen felesleges, mert szubjektív, 6 éves szint legszebb, legjobb , legrosszabb akármit keresni.
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
szep de ennyi
gyereket kell csinalni (netan tobbet) neki es otthagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!