Ti bírjátok Kocsis Korinnát, szerintetek szép?
Ne roma, az tuti. Barna bőr, barna haj, de nem az. Meg itt élek Vas megyében, ezért hallok, tudok róla sokat, mikor itt az újsággal nyert. Mindenkiről mondják, Kulcsár Edina, Ördög Nóra az, de ő pont nem, ez holtbiztos.
Szerintem amúgy a modellek ő legnormálisabb, meg a modellkedés is lehet normális munka. Én nem mehetnék, meg az emberek többsége sem, aki szidja, ő is így néz ki?
A szépség relatív: mindenkinek mást jelent.
Nekem nem tetszik, szerintem kicsit hosszúkás az álla, oldalt meg nagyon szögletes. (Talán pár év múlva különösebb maszk nélkül is eljátszhatja a Nyugati boszorkányt az Óz-ból.) Szerintem sokkal szebb nők is vannak Magyarországon.
Plusz látni kellene reggel, amikor felkel. Egész biztos, hogy nem úgy néz ki, mint a tv-ben vagy a képeken.
Ugyan már. Nem szabad fanyalogni. El kell ismerni, hogy szép, mert valóban szép.
Nekem jobban bejönnek a barna hajú lányok.
Azt hiszem a reggeli felkelés után is tetszene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!