Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti bírjátok Kocsis Korinnát,...

Ti bírjátok Kocsis Korinnát, szerintetek szép?

Figyelt kérdés

2019. aug. 20. 17:33
 1/9 anonim válasza:
49%
Persze hogy szép,mit meg nem adnék ha felére annyira szép lehetnék mint ő. :(
2019. aug. 20. 17:37
 2/9 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus.
2019. aug. 20. 17:43
 3/9 anonim válasza:
28%
Kár, hogy roma.
2019. aug. 20. 17:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Ő így kicsoda micsoda?
2019. aug. 20. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Nem minden a külső, lehet valaki bármilyen szép, ha egy ingyenélő öntelt luvnya, engem rettenetesen taszítanak az ilyenek.
2019. aug. 20. 18:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Ne roma, az tuti. Barna bőr, barna haj, de nem az. Meg itt élek Vas megyében, ezért hallok, tudok róla sokat, mikor itt az újsággal nyert. Mindenkiről mondják, Kulcsár Edina, Ördög Nóra az, de ő pont nem, ez holtbiztos.

Szerintem amúgy a modellek ő legnormálisabb, meg a modellkedés is lehet normális munka. Én nem mehetnék, meg az emberek többsége sem, aki szidja, ő is így néz ki?

2019. aug. 20. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

A szépség relatív: mindenkinek mást jelent.

Nekem nem tetszik, szerintem kicsit hosszúkás az álla, oldalt meg nagyon szögletes. (Talán pár év múlva különösebb maszk nélkül is eljátszhatja a Nyugati boszorkányt az Óz-ból.) Szerintem sokkal szebb nők is vannak Magyarországon.

Plusz látni kellene reggel, amikor felkel. Egész biztos, hogy nem úgy néz ki, mint a tv-ben vagy a képeken.

2019. aug. 26. 08:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Romakat nem !
2019. aug. 26. 22:01
 9/9 anonim válasza:

Ugyan már. Nem szabad fanyalogni. El kell ismerni, hogy szép, mert valóban szép.

Nekem jobban bejönnek a barna hajú lányok.

Azt hiszem a reggeli felkelés után is tetszene :)

2020. aug. 12. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!