Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti mit gondoltok Kenderesi...

Ti mit gondoltok Kenderesi Tamás úszó vasárnap történt botrányáról?

Figyelt kérdés

Az egészben a legérdekesebb számomra az, hogy a barátnője simán kiáll mellette az ügyben. Gondolom azért, mert egy pénzzel téli alfát nem akar elveszteni.

Ti is így látjátok?

36F

2019. júl. 30. 08:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Ez csak egy jó bulvártéma, amivel meg lehet tízszerezni a hírfórumok bevételét.
2019. aug. 3. 17:38
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Na azért a nőket sem kell félteni, érdekes, nekem nem fogdossák a popsimat, és nem azért mert nem vagyok jó nő, hanem mert tudok viselkedni. Kifejezetten visszafogott nő vagyok mindenféle téren.

A pasik is azt fogdossák ami fel van kínálva.

Fel van fújva ez az egész.

2019. aug. 5. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen kéne rágódni, hanem azon, hogy az újságírók fogják vissza magukat, és ne szálljanak rá minden ilyen hülye témára, csak mert jó üzlet.
2019. aug. 5. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
#12 Az áldozathibáztatás pont nem annak a jele, hogy tudsz viselkedni.
2019. aug. 7. 05:42
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

#14 te félreértésben élsz. Itt nem volt "áldozat". Áldozat akkor van ha gyilkosság, emberrablás, nemi erőszak történik. Attól hogy valakinek megfogják a hátsóját még nem lesz áldozat. Ráver a kezére, pofon vágja, és megy tovább, kész, más teendő nincs. Semmi nem történt, csak fel van fújva az egész.

Kíváncsi vagyok ha fordítva történt volna, és egy csaj taperol meg egy pasit, aki ezért feljelenti, akkor lenne-e a neten más téma mint a pasi gúnyolása, kiröhögése, hogy mekkora szánalmas örökszűz homokos stb. Kettős mérce...

2019. aug. 7. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
68%
#15 Valószínűleg ugyanazok neveznék homárnak az említett férfit, akik szerint egy nő seggének a taperolása belefér. A kulturáltabb emberek szerint sem nőt, sem férfit nem fogdosunk.
2019. aug. 8. 00:20
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem volt áldozat, maximum sėrtett. Helyi szűzlánynak jobban tetszett egy eltúlzott bosszú, szerintem ezzel vissza is élt a lány. Megnézném az a tancosnő mennyire hasonlított inkább egy k ra... remélem hamar a pokolra jut!
2019. aug. 22. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!