Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit találják ki hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit találják ki hogy a párom ne legyen itthon vasárnap? Meglepetész csinálnék.

Figyelt kérdés

Nevnapja lesz és akarok főzni sütni és a lakást feldíszíteni

Reggel 8-9 től kb 3ig nem akarom hogy itthon legyen na de én nem kuldhetem el

2019. júl. 18. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg egy haverját, hogy hívja el valahova!
2019. júl. 18. 09:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Barát, rokon áthavhatja.
2019. júl. 18. 09:11
 3/13 A kérdező kommentje:
Ha a haverjat kérném még félnék hogy elmondja neki mert nem nagyon ismerem. Rokonoknál ő nem bír ki ilyen sok időt max 2 órát
2019. júl. 18. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld le a szüleiddel hogy náluk legyen. Segítsen megcsinálni ezt-azt. Pl. fűnyírás, barkácsolás, pakolás, ilyenek. Addig lekötik amíg kotyvasztasz valamit neki. Vagy ismerősöket ugyanígy beavatni. Max fizetsz nekik egy sört. :)
2019. júl. 18. 09:15
 5/13 anonim ***** válasza:
76%

névnapból ekkora ügyet felesleges csinálni.

Azt oldd meg, amit tudsz.

2019. júl. 18. 09:32
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Keverj altatót valami lónyálba. Az kiüti pár órára amíg ügyeskedsz. Nem kell sok csak egy szem.
2019. júl. 18. 09:44
 7/13 anonim ***** válasza:
A szüleivel beszélnék, hogy találjanak ki valami feladatot neki aznapra.
2019. júl. 18. 09:51
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem névnapra ne csinálj ilyen meglepetészt,mert nem biztos hogy annyira érdekelni fogja.
2019. júl. 18. 09:54
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is felesleges felhajtás egy névnapra hat-hét órás meló. Amúgy, a kaját csináld meg részletekben előre és amit lehet, fagyassz le. Ha sütit akarsz, ugorj el te egy barátnődhöz akit beavatsz, és csináld meg nála. Talán még segít is, úgy hamar kész lesz. Lakásdíszítés meg egy fél óra, ha előre eldöntöd, mit hogyan akarsz, addig leküldöd valamiért a boltba, és amíg távol van, a barátnőd beadja neked a sütit is.
2019. júl. 18. 10:24
 10/13 A kérdező kommentje:

8# ő elvitt engem nyaralni egy hétre amikor nevnapom volt.

Tudom hogy örülni fog neki

2019. júl. 18. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!