Hogyan tudom újra népszerűsíteni a Wattpad verseimet?
Figyelt kérdés
Volt egy régi profilom amin már feltöltöttem azt hiszem négyet és egyből az elsőt megnézték nyolcan, de most az összes munkámon egyetlen egy megtekintés van.2019. júl. 12. 18:56
2/4 anonim válasza:
Én csak feltettem csomó részt, és az emberek megnézték. Én egy idézeteset írok, két profilom van, a màsikon meg egy sztorit(vagy többet). Az enyémet is csak pár százan látták, de így megy fel a toplistán, és aki az alapján nézi a könyveket az rá fog kattintani, és lehet, hogy megtetszik neki. Ha leírod a felhasználóneved szívesen megnézem
4/4 anonim válasza:
Esetleg vannak facebookos csoportok, lehet ott is van külön ilyen Wattpados. Esetleg nézz körbe.
Meg egyébként a borító is sokat számít. Mármint, ha csak egy egyszerű borító van, amire csak rá van írva a cím, akkor ugye kevesebb az esély, hogy rákattintanak. Szóval ha esetleg nincs még jó borítód, akkor érdemes arra is hangsúlyt fektetni. Ha felkelti az érdeklődést a borító, akkor jó pár plusz olvasót szerezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!