Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok jó fantasy könyveket?

Ajánlanátok jó fantasy könyveket?

Figyelt kérdés

Tudom, már sok ilyen kérdés van kint, de én egyszerűen nem találok bennük olyat ami érdekelne vagy megfogna.

Olyan könyvek érdekelnének mint az Eragon, Trónok harca, Végzet ereklyéi sorozat. Ezeket olvastam meg még párat, de ezek voltak a legnagyobb kedvenceim.

2019. jún. 18. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Eragont azt én is nagyon szeretem!

Hát nem tudom mennyire olyan amit szeretsz, de Peter Freund: Laura-sorozata nekem például eléggé tetszett

2019. jún. 18. 23:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A végzet ereklyéin kívül Clare-nek van még jó pár árnyvadász könyve. Pokoli szerkezetek trilógia, Sötét fortélyok trilógia, Bane krónikák.

Kerstin Gier: Rubinvörös

Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Joss Stirling: Lélektársak

Imre Viktória Anna: Kísértés Rt.

2019. jún. 19. 00:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rovásember sorozat Peter Brett-től, Sarah J. Maas-tól az Üvegtrón sorozat, és a Tüskék és rózsák udvara sorozat, illetve ami még durván jó, Brent Weeks Fényhozó sorozata, és Abercrombie-tól a Half a King sorozat :)
2019. jún. 19. 09:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az Eragont inspiráló könyvsorozatot ajánlanám, Paolini abból merítette az ihletet a sárkánylovasokhoz.

Anne McCaffrey - A Hárfásház trilógia

2019. jún. 19. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg amit az első is mondott, a Laura Leander sorozat. Bár az inkább ifjúsági, de én nagyon szerettem
2019. jún. 19. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyűrűk Ura

Harry Potter sorozat

Gail Carriger Napernyő Protektorátus sorozat

Sarah J. Maas Üvegtrón sorozata

Éhezők viadala sorozat

Sarah J. Maas Tüskék és Rózsák udvara sorozat

Narnia krónikái

:)

2019. jún. 19. 11:18
 7/10 A kérdező kommentje:
A Harry Potter és a Gyűrűk Ura + Tolkien művei természetesen megvoltak. De köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon sokat segítettetek. :)
2019. jún. 19. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
#1 vagyok, #2 a Rubinvörös trilógia tényleg nagyon jó, de ugyanattól a szerzőtől a Silber trilógia is nagyon jó, ne is értem, miért nem jutott rögtön az eszembe....
2019. jún. 19. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Percy jackson és az olimposziak

Olimposz Hősei

2019. jún. 22. 07:44
 10/10 anonim válasza:

Amy Ewing - Az Ékkő trilógia

Kicsit az Éhezők viadalára és Beavatottra hasonlít. Elég érdekes kitalált világot és rendszert mutat be. Egy fiatal lány a főszereplő.

2019. júl. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!