Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Gyors tempójú, karakterorientá...

Gyors tempójú, karakterorientált könyvek?

Figyelt kérdés
Szeretnék szeretni olvasni, de amikor pl. egy oldalon keresztül csak azt magyarrázzák, hogyan ment egyik karakter egyik szobából a másikba, és eltelt 5 oldal, de nulla haladása volt a cselekménynek, akkor nálam betelik a pohár... Élőkép párti vagyok, tehát szeretem gyorsan megkapni a dolgokat, de nem hiszem el, hogy nem lehet olyan könyvet írni, ami az én igényemnek is megfelel.

2019. jún. 15. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen témájú könyvek érdekelnek? Kicsit talán többet lehetne segíteni, ha azt is megosztanád.

Olvastam egy nagyon jó könyvet, A bábu a neve, Mo Hayder írta. Rengeteg könyvet olvastam, de ez a kedvencem. Hihetetlenül jó a történet, az író fogalmazása is szuper, sokszor esküszöm kirázott a hideg, annyira rémisztően leírt néhány dolgot.

Ez egy horror, detektív, thriller könyv.

Hogy őszinte legyek az első pár oldal kicsit unalmas.

VISZONT!

Ahogy felpörögnek a dolgok, nem bírod majd letenni a könyvet, és ezt komolyan mondom.

Nagyon izgalmas, a történet több szálon fut. Az egyik az egy nyomozó szemszögéből van, a másik pedig egy elmegyógyintézetben dolgozó orvoséból van, de néha a mellékszereplőkéből is van 1-2 fejezet. Az intézetben furcsa időközönként gyilkosság történik, és mindig áramszünetkor. A legtöbb beteg lidércet lát, aki rettegésben tartja őket, miközben az áldozat mellkasára ül, aztán durván megöli őket. Persze kiderül, hogy semmi köze ehhez a Lidércnek. Sokáig egy korábbi beteget gyanusítanak, egészen a történet végéig.

Nem akarom nagyon lelőni a történet végét, nézz utána, ha esetleg megfogott a sztori.

Annyit elmondok, hogy a végén az lesz a gyilkos, akire a legkevésbé gondoltál:) nagyon érdekes könyv, csak ajánlani tudom! Nagyon izgalmas, tele van fordulattal, és bár az eleje nem olyan jó, hidd el rájössz majd, megérte azt az uncsi elejét is elolvasni. Egészen az utolsó sorokig tele van fordulattal.

Remélem segítettem!

16/L

2019. jún. 19. 23:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nem írtad, hogy milyen típusú könyvet keresel, de ajánlom Victoria Aveyard-től a Vörös királynő-t. Nem unalmas, mindig történik valami, olvastatja magát. Nekem is sokat segített ilyen téren.
2019. aug. 5. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!