Gyors tempójú, karakterorientált könyvek?
Szia!
Milyen témájú könyvek érdekelnek? Kicsit talán többet lehetne segíteni, ha azt is megosztanád.
Olvastam egy nagyon jó könyvet, A bábu a neve, Mo Hayder írta. Rengeteg könyvet olvastam, de ez a kedvencem. Hihetetlenül jó a történet, az író fogalmazása is szuper, sokszor esküszöm kirázott a hideg, annyira rémisztően leírt néhány dolgot.
Ez egy horror, detektív, thriller könyv.
Hogy őszinte legyek az első pár oldal kicsit unalmas.
VISZONT!
Ahogy felpörögnek a dolgok, nem bírod majd letenni a könyvet, és ezt komolyan mondom.
Nagyon izgalmas, a történet több szálon fut. Az egyik az egy nyomozó szemszögéből van, a másik pedig egy elmegyógyintézetben dolgozó orvoséból van, de néha a mellékszereplőkéből is van 1-2 fejezet. Az intézetben furcsa időközönként gyilkosság történik, és mindig áramszünetkor. A legtöbb beteg lidércet lát, aki rettegésben tartja őket, miközben az áldozat mellkasára ül, aztán durván megöli őket. Persze kiderül, hogy semmi köze ehhez a Lidércnek. Sokáig egy korábbi beteget gyanusítanak, egészen a történet végéig.
Nem akarom nagyon lelőni a történet végét, nézz utána, ha esetleg megfogott a sztori.
Annyit elmondok, hogy a végén az lesz a gyilkos, akire a legkevésbé gondoltál:) nagyon érdekes könyv, csak ajánlani tudom! Nagyon izgalmas, tele van fordulattal, és bár az eleje nem olyan jó, hidd el rájössz majd, megérte azt az uncsi elejét is elolvasni. Egészen az utolsó sorokig tele van fordulattal.
Remélem segítettem!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!