Tudnátok ajánlani középgyors tempójú (lehet hülyén írtam le/fogalmaztam meg) black metal, death metal számokat?
Emperor-Inno A Satana, With Strength I Burn, I'm The Black Wizard
Bathory-A Fine Day To Die, Golden Walls Of Heaven
Mayhem-From The Dark Past,Funeral Fog
Death-Pull The Plug, Left To Die, Symbolic, Leprosy, Evil Dead, Philosopher
BATHORY: Call from the Grave, Into the Eternal Fire, Blood Fire Death, Raise the Dead
Satyricon: Mother North
Immortal: Tyrant, Beyond the North Waves
Köszönöm mindkettőtöknek!A Bathory és Death számok nagyon tetszenek.
#2 az immortalt is ismerem a tyrants pedig imádom:3
Hypotermia (ez kicsit depresszív, de imádom személy szerint), Ghost Bath, Burzum, illetve a Sear Blisst ne hagyd ki!
Ha bejön az avantgárd vonal is, akkor Arcturus, Thy Catafalque (illetve a régi Gire-album),
Svarttjern: All Hail Satan
Kampfar: Mylder
Burzum: Dunkelheit
Uada: Devoid of Light
Marduk: Frontschwein
Én inkább a depresszív csapásirányt követem, abból a Trist nevű cseh zenekart tudom ajánlani. Főleg a Stíny c. számukat, de az egész Stíny album nagyszerű. Ezenkívül Make a Change... Kill Yourself, a Nyktalgia első lemeze vagy a már említett Hypothermia is kiválóak.
DSBM-en kívüli világból esetleg a Satanic Warmaster néhány száma (The Vampiric Tyrant, Carelian Satanist Madness, True Blackness) tetszhetne, de a trVe, cVlt black metalt nem ismerem annyira. :)
Köszönöm nektek is!
Megnézni csak párat tudtam még de a satanic warmaster,marduk és az Uada nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!