Mit gondoltok Gabriel Wolf íróról?
Figyelt kérdés
A molyon 98% körül vannak a könyvei, a hozzászólók egy része pedig nem is adott le más könyvre értékelést. A hozzászólások lehetősége az összes karcánál le van tiltva- ez az egész olyan gyanús, ugye a hazai íróknál bevett, hogy az ismerőseik regisztrálnak egy csillagozás erejéig, hogy felhúzzák a könyveket. Még nem olvastam tőle, most fontolgatom, hogy megveszem a Napisten háborúját, de jó lenne az íróról egy valós vélemény, mert a moly szubjektivitásában nem bízok2019. jún. 10. 13:42
1/2 anonim válasza:
Nekem tetszenek a művei,bár igen nehéz a neten letölteni ,a Napisten trilógia első könyv felénél járok.
Kalandos,izgalmas,leköt👍
De szerintem mindenki maga alkosson véleményt,ne másokra hallgasson.Én a blogokat utálom,a fülszöveg alapján szoktam dönteni....
2/2 anonim válasza:
Azt, hogy arrogáns és gyerekes. Évente kiad ötven könyvet, saját kiadója van, aminek ő a mindene, szerkesztő, grafikus, lektor. Ez idáig oké. Megszereztem (ingyen, de nem mondom meg honnan) két könyvét, hogy majd kíváncsiságból elolvasnom, de amilyen hisztit levágott a Molyon pár nappal ezelőtt, már nem vagyok benne biztos, hogy akarom. Lehet, hogy jól ír sci-fit, lehet, hogy középszerűen, viszont a negatív kritikára ugrik, mint egy kiskamasz, a vele egyet nem értő személyek mind szemetek. Én a magam részéről nyitott vagyok a kortárs magyar zsánerírók könyveire, nem keveset olvastam is, igen, magánkiadóktól is, volt közte jobb, kevésbé jobb és egészen vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!