Harry Potter fanok, ehhez mit szóltok?
"J. K. Rowling új Harry Potter-könyveket ad ki;
Az E-könyvek jövő hónapban jelennek meg.
J. K. Rowling négy, Harry Potter tematikájú E-könyvet ad ki június 27-én. A kötetekről annyit lehet tudni, hogy különböző, a Roxfort varázslóiskola tantárgyaihoz (Bűbájtan, Sötét Varázslatok Kivédése, Bájitaltan, Gyógynövénytan, Jóslástan, Asztronómia, Legendás Lények Gondozása) kötődő történeteket tartalmaznak.
Rowling szerint a könyvek visszavisznek minket újra Harry, Ron és Hermione idejébe, hogy még inkább elmerüljünk a varázslatok gazdag történelmében. Merjük remélni, hogy valóban így lesz."
Eredeti cikk:
Azt, hogy Mrs. Rowlingnak úgy látszik, hogy kezd fogyatkozni a vagyona, de mivel a HP sorozaton kívül nem igazán tudott komoly sikereket felmutatni, így kénytelen visszamenekülni ehhez a világhoz.
Én nem vagyok túl lelkes.
Én nagyon örülök neki, remélem minél hamarabb olvashatom. Szerintem az egész HP univerzumban, még rengeteg történet rejlik, bár azt nem bánnám, ha Harryéket és az egész Voldemortos dolgot tényleg lezárnánk.
Viszont szívesen olvasnék új szereplőkről, új varázsiskolákról. Vagy az alapítókról, magáról a Roxfortról.
Én örülök.
Remélem, minél hamarabb olvashatom Magyarul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!