Valaki ír még rajtam kívül naplót?
Én kb 4-5 éve írok de az első években még nem volt rendszeres, most januártól már naponta írok és nagyon szeretem jó lesz majd sokára elolvasni ezeket:)
Hogyan színesíthetném a naplómat? néha ragasztok bele képeket rólam meg barátomról szüleimről :)
ti hogy csináljátok?
igen, elég sokan.
én nem szoktam színesíteni a naplómat, kivéve, mikor összejöttem a barátommal egy éve, na akkor az egész tele volt szívekkel:)
én is írok, de elég rendszertelenül :D
és gépen
" A jó kislányok naplót vezetnek, a rossz kislányok nem hagynak bizonyítékot maguk után " - tartja a mondás.
Régebben rendszeresen vezettem naplót és nagyon jó volt. De aztán egy nap anyám kezébe került és hát ... égő helyzet volt. Sok, olyan dolgot megtudott, amiről én nem akartam, hogy tudjon, mert nem tartozott rá. Azóta nem vezetek naplót, meg már egy ideje semmi, olyan dolog nem történik velem, amit érdemes lenne papírra vetni.
Írok már lassan 3 éve. Szeretem, mert akármit leírhatok oda. Csak ne kerüljön senki kezébe...:D Az enyém nem színes. Szerintem.
Vágtam ki képet magazinokból- olyanokat, amik tetszettek- beragasztani, de még nem jutottam el addig.:D szerintem ezt megpróbálhatnád...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!