Megéri többször olvasni egy könyvet?
Olvastatok már többször egy könyvet? Nem bántátok meg?
Gondolokozom rajta, hogy újra elolvasom a tűz és jég dala sorozatot. szerintem nem lenne időpazarlás, mert elég komplex és hosszú, biztos nyújtana újat is.
Mit gondoltok róla?
Én nem érzem időpazarlásnak, mert olyasmit olvasok újra, amit élvezek és szórakoztat. Valaki meg egy filmet néz meg többször.
Egyébként szerintem A tűz és jég dala pont az a könyvsorozat, ami úgy is nyújt új információt ha tudod előre, hogy mi fog történni, mert sok benne az utalás a jövőre nézve (most nem a jóslatokra gondolok).
Egyértelműen támogatom.
Egy kis idő elteltével én is megszoktam tenni. És teljesen máshogy értékeltem a dolgokat. Egy más nézőpontból tudtam évek elteltével ugyan arra az írásra tekinteni.
Én is sokszor újraolvasok egy könyvet. Főleg ha tetszik vagy imádom. Szerintem jó elolvasni többször egy könyvet, mert én tipikusan az a személy vagyok aki nem ért meg egy mondatot elsőre, és újra kell olvasnom hozzá a könyvet. Itt a példa:
-Mi lenne, ha hozzám költöznél- szólt vissza a fürdőszobaajtóból.
Először azt hittem, hogy menjen oda a fürdőbe amíg ott van, de utána rájöttem, hogy a házba kéne költözni és nem a fürdőbe. :D A fenti mondat nem pontos idézet, csak valami hasonló van a könyvben. A másik példa az, hogy 1 héttel később újra olvastam a könyvet, és volt benne olyan mondat amire nagyon nem emlékeztem, pedig tipikusan olyan mondat volt, ami fontos.
Csak én vagyok ennyire béna?
Szóval szerintem megéri. Bocsi, hogy ennyire eltértem rólad :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!