Volt már olyan, hogy rákattantatok egy vagy több könyvre és többször elolvastátok?
Én a Rómeó és Júliával vagyok így, nem tudom megunni...9-szer olvastam :)
De vannak még ilyen könyvek: Antigoné (5), Íliász(4), Odüsszeia(3) és Oidipusz király(3).
A ()-be azt írtam hányszor olvastam
Szerintetek ez normális, egy 14 éves lány korában?
Mondjuk én jól megvagyok, csak az osztálytársaim folyton azt mondják, hogy ezek butaságok (szerintem viszont nagyon jók)
TI MIT GONDOLTOK?
Igen, minden évben elolvasom a Zabhegyezőt olyan karácsony környékén. Iszonyú jó látni, hogy mennyit fejlődök, hogy mennyivel több mindent értek meg belőle és mennyivel másabb a világa az egésznek.
Speciel A Legyek Ura volt az, ami a kedvenc könyvem, de egyszer elég volt. Konkrétan sokkban voltam két napig utána. Mondjuk lehet, hogy nem 12 évesen kellett volna elolvasni. Azóta feldolgoztuk irodalom órán, meg írtam esszét, de már ha a regényre gondolok az is lenyűgöz. Egyszer majd újraolvasom az biztos.
Az Árvácskát is kétszer olvastam el, mert rájöttem, hogy átsiklottam alapvető tényezők felett.
Jack Kerouac Úton című regényét imádom egészen egyszerűen, de csak úgy újraolvasgatni sajnos nincs időm, mert annyi más könyv van, amit még el kell olvasnom, szóval itt az idő az új dolgokra, és ezt neked is ajánlom.
Amúgy, ha nem írod, hogy: "Szerintetek ez normális, egy 14 éves lány korában? " Akkor nem tartanálak farizeusnak, de mindegy, gondolom ez lett volna az igazi kérdés is, hogy halld milyen ügyes kislány vagy.
Kedves Utolsó!
Az lett volna az igazi kérdés, hogy: Szerintetek normális vagyok-e, hogy nem azokat a sz@rokat olvasom amiket a többi kis k...a az osztályomban?
Csak szépen fogalmaztam, mert nem akartam, hogy csúnya legyen a kérdésem. :)
Teljesen normális,14 évesen én is rengeteget olvastam,ma már kevesebbet,szívesebben járok inkább társaságba,bulizni stb.
Én eddig talán 1 olyan könyvet,illetve trilógiát olvastam,ami megfogott annyira,hogy többször is elolvassam:ez pedig Az éhezők viadala.Először filmben láttam 16 évesen,akkor olyan szinten letaglózott,hogy hetekig ezen kattogott az agyam.5x már biztos olvastam mindegyik részt.
Ezenkívül az Üvöltő szeleket 2x,minden más könyvet 1x :) Rengeteg könyvet olvastam,de csak ezeket olvastam eddig újra.Viszont akarok majd más alkotásokat is újraolvasni,kíváncsi vagyok,most miben lenne más,hogyan értelmezném őket.
20L
A Rómeó és Júliát én is sokszor olvastam.
Sok indián könyv is van, amit nem egyszer újra kivégeztem. A Twilligh sorozat is ilyen, meg a Harry Potter. Lőrincz L. László könyvei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!