Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen jó könyveket ismertek?...

Milyen jó könyveket ismertek? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok de nem szeretnék ilyen csajos könyvet olvasni... (Már mint ezek atipikus tini könyvek)

Nem ismertek olyan könyvet ami az emberi viselkedést mutatja be? Vagy ami ezzel kapcsolatos? De mondhatnátok olyan könyveket is amiket olvastatok és tetszett nektek és leírhatnátok miről szól, mert lehet, hogy jó és akkor utánna néznék a neten vagy könyvesboltban!!

2010. júl. 4. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A Békés Harcos Útja.Elolvastam és ajándékba is adtam,már nemegyszer és mindenkinek nagyon tetszett.
2010. júl. 4. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Németh Lászlótól a Gyász vagy az Iszony ami szerintem az adott témát és a hozzá kapcsolódó emberi viselkedést jól bemutatja
2010. júl. 5. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Anne Frank naplója
2010. júl. 5. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én Vavyan Fable-t ajánlom, főleg a Mesemaratont, Vis Majort és a Halkirálynőt. Az utóbbi 2 krimi sorozat, izgalmasak és viccesek. Boltokban nemigen kaphatóak, de könyvtárban vagy antikváriumban igen.
2010. júl. 5. 19:31
 5/5 anonim válasza:
Én a Zabhegyezőt ajánlanám. Én is ilyesmi korban olvastam és nagyon tetszett.
2010. júl. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!