Szerintetek igaz a Darren Shanos vámpíros regény? Aki olvasta mind a 12 kötetet akkor tudja miről beszéle.
Figyelt kérdés
A Rémségek cirkusza az amelyik célzott rá meg, hogy nem meri leírni a rendes neveket és, hogy 2 oka van, hogy leírja ezt a történetet az egyik, mert igaz a másik meg egy másik regényben derül ki a Végzet fiaiban! Szóval szerintetek?2010. júl. 4. 13:06
1/8 anonim válasza:
Természetesen nem igaz. Ez csak egy fogás az érdeklődés növelésére.
2/8 anonim válasza:
Ugyan már, dehogy igaz... nem akarok tolakodó lenni, de küldték pénzt Esmeralda szemműtétére? xD mert akkor megértem, hogy így gondolkodsz...
3/8 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem,hogy szerintetek igaz-e ez nem azt jelenti,hogy elhiszem,de sokan mondták,hogy igaz és nem tudtam mit gondolni ezért kérdeztem
2010. júl. 4. 20:07
4/8 anonim válasza:
Nem, ez egy írói fogás, hogy úgy tűnjön, mintha igaz lenne. Egyszer, illetve kétszer én is bedőltem egy-egy könyvnek, mert annyira valóságosan volt megírva. Az egyik a Victoria Cope naplója volt, amire azt hittem, valós napló alapján íródott. A másik Celia Rees Bűbájos Maryje, tényleg elhittem, hogy takaróba varrva megtalálták egy lány naplótöredékeit.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi hasznos tanács:)
2010. júl. 5. 09:37
6/8 anonim válasza:
dehogy igaz....:D:D:D hova tetted az eszed?
8/8 A kérdező kommentje:
Jajaja én is!!!!!!!!!
2011. febr. 15. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!