Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Megéri olvasni?

Megéri olvasni?

Figyelt kérdés
El akarok kezdeni olvasni, de nem tudom, hogy megéri-e vagy inkább nézzek animéket. Szerintetek melyik a jobb? Számítógépezés vagy olvasás?

2019. márc. 16. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet mindkettőt?:DD
2019. márc. 16. 11:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Mivel ha olvasok nem tudok gépezni. Ha gépezek nem tudok olvasni.
2019. márc. 16. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes.. Nálam a kettő nem zárja ki egymást. Nagyon szeretek játszani is és olvasni is.

Oldd meg úgy, hogy egyik nap ez, másik nap az. Esetleg pár fejezetet olvasol, utána játszol vagy fordítva.

Mért ne lenne a kettő összeegyeztethetetlen? Nem értem mm

2019. márc. 16. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Én sem értem, miért nem lehet mindkettőt. Ha szeretsz olvasni, akkor olvass. Ha nem akarod "pazarolni" rá az időd, akkor ne olvass.

Az olvasás mindenkinek másmilyen. Pl.: én szeretek olvasni ezért azt mondanám, hogy olvass, de ha te nem szeretsz, akkor hiába kérdezted és hiába válaszoltam.

"El akarok kezdeni olvasni" - akkor fogj egy könyvet olvasd el az első pár oldalt és ha tetszik akkor folytatsd, nem kell túlgondolni. :D

Szerintem amennyi ideig kiírtad a kérdést, válaszokat vártál, és válaszoltál, addig egy rövidebb könyvet már elolvastál volna. Ezt mind nem sértésből írtam, csak megosztottam a véleményem. :)

2019. márc. 16. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Az olvasás egyértelműen jobban megéri hosszú távon, mert fejleszti a memóriád és a szókincsed, ráadásul ha igényes könyveket olvasol, akkor nagyobb esztétikai értéke is van. Ha van valami téma/műfaj, ami érdekel, akkor olvasgass, aztán hátha rájössz, hogy melyik tetszik. Az olvasás is tud ugyanolyan szórakoztató lenni, mint a számítógépezés, csak meg kell találni a megfelelő művet.
2019. márc. 16. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem zárja ki egymást a kettő, illetve személyes tapasztalat, hogy az animékből egyszer kinövünk. Én legalábbis így jártam, de ez nem általánosítás.

Én mindig azt csinálom amihez jobban kedvem van. A mai délutánt végig kockultam, de lassan előszedem a könyvemet. Nincsen időkorlát, szabadidődben akkor és addig csinálod, ameddig jól esik.

Off: Ha egyáltalán nem olvastál eddig, ajánlom a Könyvmolyképző pöttyös könyveit. Mindenféle stílusban és korosztálynak valót találhatsz, leginkább a Vörös pöttyös könyvek az ismertek, ezeket tiniknek, illetve fiatal felnőtteknek írták.

2019. márc. 16. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Nekem mindkettőre van időm. XD Ne legyél már életképtelen.

Amúgy pedig megéri.

2019. márc. 16. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Nézzél angol felirattal animéket:D Egyszerre olvasol is, meg még nyelvet is tanulsz:)
2019. márc. 16. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
*Amúgy szerintem amelyikhez éppen kedved tartja; azt csináld; nem kell így megszabnod előre:) Nézd meg az olvasást, próbáld ki, hogy tetszik. Utána nézzél egy kis animét, és döntsd el, melyik jön be jobban, vagy nem kell ezt így tehát előre meghatározni, hanem ahogy aznap fölkelsz, és amihez kedved szottyan; akár felváltva is:)
2019. márc. 16. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!